Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Garp'ın durumuna düşmüş. Bi tarafta eski dostlar bi tarafta görevi. Üzücü.

Zoro herkes ZKK beklerken ZCKL oldu durum. Üzücü mü bilemedim.


Vegapunk'ın tamamen geri zekalı olduğuna artık ikna oldum. Luffy her zamanki gibi haklıymış, adam beynini depolayınca salaklaşmış. 500 yıl ileride zekasıyla bi acil durum protokolü, bi b planı bile eklememiş hiçbir şeye. Hayır bu Hükumet göz göre göre Ohara'yı yok etmiş, seni niye yok etmesinler en ufak bir şeyi bahane edip. İki gram beyni olan bile bir yedek plan hazırlar buna karşı, riski ne olursa olsun. Vegapunk'ta sözde yüzlerce ton beyin var, hepsini adanın üstüne depolamış. Nerde bunca beynin getirisi.

Gelenler devrimciler diyeceğim ama rapor veren eleman bunu Kizaru'ya bildirmeliyiz diyor. Özel olarak ona bildirmek istiyor niyeyse. Devrimciler olsa Satürn'e bildirmeliyiz derlerdi. Gelen şahıslar daha çok Kizaru'nun alanına giriyor gibi. Yani korsanlar. Shanks'ın gelmek için bir sebebi yok, Tiç desen çok alakasız yerlerdeydi en son ve Egghead ile bir alakası yok gibi görünürde. Bunlar muhtemelen Hasır Şapka filosu ve gelip Satürn'ü öldürecekler. Tarihe geçecek büyük olay da bi Gorosei'nin öldürülmesi olabilir.
Tabi ki en yüksek olasılık yine Devrimcilerde. Ama doğrudan Kizaru'ya raporlamak istemeleri kafa karıştırıyor Satürn de oradayken.
Denizciler durumu her ne olursa olsun Satürne söyleyemezler, adam kendisine bakanı öldürüyor, kendisiyle konuşmalarını dinleyecek. Satürn her kesi küçük gördüğü için kendisine yakın olandan bir şeyler duymayı ister. Düşünsenize, Satürn ile normal bir denizci den den muşi ile arıyor?? Satürn demez mi denizciye(böceğe):" Sen kim köpek benimle konuşuyorsun, hayvan herif" demez mi?🤔
 
Luffy her pili bittiğinde böyle bir yerlerden yemek mi bekleyecek?

Mesela Luffy, Karasakal ile son dövüşünde belli bir müddet sonra baygın mı olacak? Tekrar kendine gelmesi için bir yerlerden yemek gelmesini mi bekleyecek? Luffy kendine gelene kadar kim oyalayacak Karasakal’ı?

Tamam Karasakal’ın da handikapı var ama adam en azından bayılmıyor veya birilerinin yardımına muhtaç kalmıyor.Luffy’nin ki çok ama çok kötü bir handikap.Direkt başka birilerinin yemek hazırlamasına muhtaçsın.Ve o yemek birileri tarafından verilmedi mi hareket edemeyeceksin.
O kadar önemli kritik bir durumda Luffy nin hiçbirşey olmamış gibi göbeği şişmiş şebeklik yapmasına acayip ayar oldum.Hadi anladık gücünü kaybettinde ne orda gırgır şamata peşindesin.Bu sahneyi her arc sonunda milyon kez gördüğümüz sayılarda yap anlarızda.Luffy ne yazıkki yonkou ile yakından uzaktan alakası yok.Oda seri bitecek hala salakça şu sahneleri yaşatıyor.
 
Vay be birisi mihawk böcek filan deyince korsanfanda da yukarı köşede ben her ezdiğim böceği hatırlamam çıkınca,mihawk olabilir hakikaten kumanın başlattığını mihawk anında bitirir eh croco da bi zahmet kizaruyu tutsun ikisi de logia sonuçta eskisi gibi hakisiz de değildir heralde croc ki meyve gücü muazzam zaten.
Artı bizimkilerin de eli armut toplamıyor fırsattan istifade topuklarlar klasik oda kaçışı keşke tabi neies lobby de alabastadaki gibi eşleşmeler dövüşler görebilsek ama öyle batırdı ki güç dengesini çok zor oralardaki dövüşler gibisi artık.
 
O kadar önemli kritik bir durumda Luffy nin hiçbirşey olmamış gibi göbeği şişmiş şebeklik yapmasına acayip ayar oldum.Hadi anladık gücünü kaybettinde ne orda gırgır şamata peşindesin.Bu sahneyi her arc sonunda milyon kez gördüğümüz sayılarda yap anlarızda.Luffy ne yazıkki yonkou ile yakından uzaktan alakası yok.Oda seri bitecek hala salakça şu sahneleri yaşatıyor.
Bi Kaido'ya bi Beyazsakal'a bakın bide bizim elimizdeki Luffy'ye sorsan bunların üçüde İmparator.
 
Franki olayıda bana kalırsa saçmalık. Madem adamı cyborg yapacaksın robot gibi adamı efsane bir laboratuvara düşürdün bu geri kalan parçalarını kairoseki'den yapsaydı ne vardı yani sanki... Kayrosekiden cyrborg Zhepry'nin kolu gibi...
Aslında zaten sayborg kendisi kairosakiden de yapılmış olabilir. Normalde Big Mom bedeni çok güçlü olmasına rağmen hatta Bege bile ona zarar veremez iken, Feanky'nin arabasının alt kısmı ona zarar verdi. Franky aslında en başta kizaruya dokunamadıklarını biliyordu. Ona dokunmak için bence vücunun bazı bölümlerini veya her yerini kairosakiden yapmış olabilir. Bu sayede haki bilmesine gerek kalmamış da olabilir. Tabi bu arada yarı robot olduğunu unutmamak gerek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık