Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2024le birlikte fiyat algımı iyice yitirdim. Takım proje fiyatı vereceğim, daha mimariyi girmeden 2 dairelik projenin fiyatı 100bine geçiyor. Mimariyle birlikte...
 
Ameliyat sonrasında benim astigmat sıfırlanmadı, bozukluk tam olarak ne kadar bilmiyorum ama muhtemelen 0,25-0,50 civarında astigmat devam ediyor, ona rağmen iyi ki çizdirmişim açıkçası. Belki birkaç sene sonra tekrar gözlük ya da lens kullanmak zorunda kalırım, bunu bilemiyorum tabii ama bu kadar süre için bile değerdi. İkisi de 5'in üzerinde miyoptu, sol göz daha ileriydi.
Yanımda göz doktoru olan bir arkadaşım var. Sana yapılan işlemin muhtemelen Lasek denilen sadece yüzeyde yapılan bir lazer işlemi olduğunu söylüyor. Oluşmuş olan katı tabakayı temizlemekten ibaretmiş. Hala astigmatın devam etmesinin sebebi o olabilir diyor.

Sana yapılacak işlem ise @Mihawk Lasık denilen bir lazer türüymüş numarası gereği. Eğer kornea üzerinde bir hasar varsa o zaman Smile olması gerekiyor diyor. 6 ay kadar gözde numara değişip değişmediği izlendikten sonra eğer herhangi bir oynama yoksa yaptırmalıymışsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık