Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.Dragon gelmez.Kuma içgüdüleriyle kızının yanına geldi.Dragon bunu bilemez o yüzden gelmez.
2.Law bb den kurtulmuştu.Bepo lawı buraya getirme ihtimali çok az.
3.Bb gelir desek nasıl olacak.Adam hem Law hemde Hankok ile kapıştı ne ara eegheade gelecek.
4.Hasır şapka tayfası gelir desek onlarda çöp yani faydadan çok zararları olur.
Hasır Şapka Filosunun nesi çöp yahu? Her biri çok elit savaşçılar. Kaldı ki Dressrosa sonunda anlatıcı daha da güçleneceklerinden bahsetti. Belki bazıları sağlam meyve yamişlerdir. Cavendish, Hakuba'yı kontrol etmeyi başarmıştır. Bartolomeo zaten Luffy'ye daha fazla destek sağlamak için meyvesini daha iyi kullanabilmek adına sağlam güçlenmiştir. Sai zaten Chinjao'nun tekniğinde ustalaştı. Hiçte filo zayıf değil.
 
Hasır şapka filosunun bu kadar serbest takılması çok saçma inşallah onlar gelmez. Daha dünkü korsanlar şıp diye Egghead'e damlayabiliyor. Dünya hükümeti, denizciler bitmiş
 
Bence Germa 66 ve Ceasar, Wano'ya gidecekler Queen'de orada zaten. Vegapunk'un saklanabileceği en korunaklı yer de Wano. Luffy yanında gezdirerek değil ya yaşlı moruğu.

Ceasar'ın yapmış olduğu Smile meyvesinin yan etkilerini belki iptal edebilirler Neo Mads adı altında yeniden birleşerek. Ayrıca Plüton Wano'da. Yani Wano korsanların donanmaya ve hükümete karşı en büyük kalesi olabilir.
 
Seri şu bölüm bitse üzülmem. Sonunda kurtulduk diye sevinirim. Yeni bir seriye başlasın, her bölüm silüet göstersin, birinden bahsedip 1000 bölüm göstermesin, birinin adını anıp 100 bölüm sonra kim olduğunu göstersin ama biz okumayalım, kendi kendine takılsın ruh hastası.
 
5 yılı 2-3 yıl önce söyledi yani manga 1-2 yıla bitiyor o söylemde durursa ki bitirebilir. Ana karakterine serinin ana düşmanlarına göre evrenin en güçlü meyvesini yedirmiş durumda. Bu yemek mevzusu da saçmalık yıllardır kullandığı meyve G4'te hakisi tükeniyor geyiğinden uyanış açınca meyve çok enerji tüketiyor şekline evirdi dezavantajı.

Off-Panel Seraphim dövüşleri yüzünden bu halde o dövüşleri çizmeye kalksa arcı 50 bölüm uzatırdı bu duruma duacı olman gerekir. Seriyi bitirecek gibi dediği sürede yoksa Soda'nın yapacağı iş değil off-panel ana karakter dövüşü geçmek.
Off-panel dövüş çizmesine de gerek yok, Luffy bir aydır yemek yiyor. Daha keyifli içerik üretebilirdi. O kadar gizem yokmuş gibi Kuma'nın ırkı yoksa diye bir cümle attı. İnanılmaz sinirimi bozmaya başladı. Bir manga okuyucusunu bu kadar yormamalı bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık