Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1104: Teşekkür Ederim, Babacığım

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 83 61.5%
  • Orta

    Kullanılan: 33 24.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasır Şapka Filosu gelirse bu savaş kızışır. Gemi savaşını burada ilk defa Donanma gemileriyle Hasır Şapka Filosu arasında görebiliriz. Özellikle Cavendish'in, Barto'nun ve Sai'nin ne kadar güçlendiklerini görmeyi bekliyorum.

Eğer yardım gelmeyecekse tayfa üyeleri bir şekilde karşısındaki kişileri kısa süreliğine de olsa saf dışı bırakıp buradan sıvışacaktır.

Ayrıca donanmanın gururu olan Buster Call'ı paramparça etmek için şu an tam sırası. Stampede'de, One Piece Red'de, Water Seven'de, Enies Lobby'de sürekli yıkım gücü diye şişirip durdular. Bir amiralin gücü Buster Call'dan çok daha fazlası.

İşin içine bir de Karasakal Korsanları girecek o geminin içinde kimler var ne için geldiler amaçları ne bu da önemli bir mesele olarak duruyor önümüzde.
 
İşimiz Luffye düşünce böyle oluyor . Bir işi bitirene kadar her şey uzadıkça uzuyor . Çocuk Yonkou oldu şu çizilenlere bak .

Yonkou lan . Şu anda Kaido , Beyazsakal ya da Shanks bu adada olsa neler olurdu ?

Niye hala Yonkou olmuş Luffynin düştüğü şu durumları okutuyorsun bize .

Tamam herkese vursun geçsin demiyoruz da varlığı ile tedirgin etmesi gerekirken adam ortadan kaybolmuş 5 yaşında çocuk gibi
 
Vegapunk, Kuma'ya kendini imha etme özelliği yerine kendisini kapatma özelliği eklediğini söylemişti. Bucaneerlerde var olan özelliğin kişiliğini ayırma olduğunu iddia eden bir teori var. Bir kişilik uyuyunca ya da kapanınca diğeri aktif oluyor. Cavendish gibi. Aynı özellik Teach'de de olduğundan küçüklüğünden beri uyumadığı söylüyor.

Marco, Teach' için farklı demişti. İvankov da Kuma için o -başka bir anlamda olsa da- farklı demişti.



Teach'in "Farklı" olarak adledilmesinin bir sebebi hem D. hem de bucaneer olması olabilirmiş.

Kaynak
Bayağı ikginç düşünce ve böyle bir şeyin ihtimali var cidden.ama iki kişilik falan değil de 2 kalbi olacak.Basit olmalı sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık