Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Avrupa Yakası (2004-2009)

Şaka bir yana şöyle bir retrospektif bakış attığımız zaman sıkıntıları daha çok batıyor. Dizinin tek iyi yanı oyuncular, onların da karakterleri sezonlar ilerledikçe iyice karikatürize hale geliyor. En çok batan da gülme efekti, artık gülme efekti olan diziler çok yoruyor. :/
Gaffur falan eklenmişti ya 🤦‍♀️ hatırladıkça midem ekşiyor..
 
En iyi dizilerden birisidir.Yeşilçam filmleri gibi izledikçe sıkmayan bir yapısı vardır.2-3 kez bütün bölümleri baştan izlemişimdir.
 
Ben de Avrupa Yakası'nın çoğu bölümünü erinmekten komple açıp izlememişimdir. Kesit kesit veya sevdiğim karakterlere göre izlerim. Yine de "izlerim" diyebildiğim tek iş. Çünkü komedi dizilerinin çoğunu sevmem. Bu dizide de bazı yerlerde güldürmekten çok düşündüren kısımları görmek hoşuma gidiyordu. Güldüğüm oldu ama belki de ince detaylar hep hoşuma gider. Saygı duyarım. Çocukluğum ve mutlu olduğum zamanlar koktuğu için de dizinin bende yeri ayrıdır.

Gülse Hanım'a da bu dizi aracılığıyla kazandırdığı oyuncular sayesinde saygı duyuyorum açıkçası. Mesela, Binnur Kaya. En sevdiğim kadın oyuncudur. Kadın Yabancı Damat'ta Nazire karakteriyle başarı elde etti ama Şahika ve Dilber Hala ile adını sağlam harflerle yazdırdı. Bu diziden oyunculuğuyla sonra aldı götürdü. Evet, Yalan Dünya dizisi de bir sürü oyuncu piyasaya kazandırdı ama Avrupa Yakası ayrı seviye.

Dipnot: Bu arada favori karakter anketi eklemedim. O kadar var ki hangisini ekleyeyim? Eklememi isterseniz bana belirtir, birkaç şey yapabiliriz. Diğer konulardaki gibi "sever misin, sevmez misin" sorusuna da gerek yok.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık