Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çizimde gözüken şey magmanın kendisiydi, bacağının direk kopma durumunu çizmedi. İlk okuyunca bende öyle sandım ama dikkatli bakınca öyle olmadığını anladım.

Paneli eklemeyi beceremedim ama linki burada: https://www.reddit.com/media?url=https://preview.redd.it/akainu-vs-kuma-v0-khstquxqs1ob1.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=63d8c4e58405517e0a8e6c3d30fe4108560dcb8c

Yalnız o magmada o ayak kopmadıysa vega muthiş sağlam bir maddeden yapmış Kuma’yı. Yüzüne aldığı darbede de sadece doku hasarı vardır o zaman kafatası taş gibidir
 
İşlenenler içinde karasakal ya birinci yada ikincidir. Ben hep kumayı şahin gözün bir altında ve doffyle denk görüyordum. Bir kere kizarunun hızına denk bir karakter buda serideki en hızlı karakterlerden olduğunu gösterir. Kizarunun lazeri incelenerek eklenmiş durumda. Yani kumanın kendi meyvesi + kizarunun meyvesinin birleşmiş versiyonu kumanın gücü. Dayanıklılığı hakkında bir fikrimiz yoktu artık onuda biliyoruz. Güç olarak bir amiral seviyesinde olduğu belliydi bence tanıtılırken. Doffy güç olarak çok hayal kırıklığına uğrattı. Ama crocodile gibi oldu. Serinin ilerlemesi gerekiyordu. Ondan yenildi. Geri dönerse bir şekilde iyi bir powerup ı alır.
Nasıl hayal kırıklığına uğrattı yav
 
Kör gözlerle okursan, icraatı yok diye boş yaparsın. Kuma kendisine Luffy’i ima ederek konuştuğunda, beni öldürmek mi istiyorsun, dedi. Bundan ne anlıyorsun? Sakazuki neden “Dragon’un oğlu” diyerek Luffy’nin peşine takıldı? Ace neden öldürüldü? Bu seriyi kör gözlerle okumasaydın Dragon’un ne kadar büyük bir çar olduğunu bilirdin, boşa kürek çekiyorum.
Ne kadar büyük bir çar mı?:alkis:
Adamın bin bölümde Dünya Hükümeti karşısında tek yaptığı Kutsal Topraklara gidecek olan gıda gemilerinı molotoflatmak oldu.Bu bile çok basit yani oraya bi amiral dikseler bu plan bile patlar.
Bu adamın tek yaptığı düşünmek.Evet düşünce adamı falanda düşünen adam iş yapar bu onuda yapmıyor.
Bende arasıra boş boş dalıp düşünüyorum bende Dragon seviyesindeyim galiba.
Ek olarak Sakazuki "Dragon'un oğlu" falan dediği için umarım büyük çar demiyorsundur.Okuyucu için laf değil icraat önemlidir.Laf ile karakter büyük olsaydı One Piece'in kralı Buggy olurdu.
 
Yonkou sağ kolundan düşük seviye doffy şuan için. İlk gördüğümden amiralden güçsüz olduğunu düşünmüyordum. Croco gibi yenildiği zamanın esiri oldu.
Ama kendi düşünceme göre BM nin sağ kolunu Law ve Luffy çok kolay indirirdi. Doflamingo dan daha kolay düşeceğini düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık