Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Luffy'nin kondisyon eksiği yoktur sadece meyvenin handikabı sorun çıkarıyor. Gear 5 formuna girmeden savaşırsa Akainu'yu her türlü alır. Kaido ile base haliyle bayağı bir mücadele edebildi. Base haliyle bile Kaido'nun hibrid formundaki hızına ayak uydurabiliyordu. Zaten Kaido gibi bir azmanla kapışmasının en iyi yanı Luffy'ye çok sağlam antrenman oldu. Kaido gibi derisi hasar almayan birine karşı yaptığı mücadelesi sonrası Luffy çok farklı bir seviyeye ulaştı. Tek sıkıntı Nika meyvesinin Luffy'yi tüketmesi.


Şu yumrukları Akainu'ya oturtsa ayağa kalkacak dermanı kalmaz. Burada demir blokları yumrukluyordu. Bundan sonra Kaido ile kapışmaya başladı orada çok daha güçlü saldırılar yapmayı öğrendi. Seri sonu rakibi İmu olacak birini şu saatten sonra amiraller kesmez. Belki Akainu ve Kuzan Yonkou'lara daha yakın bir güçte oldukları için belki Luffy'yi bir süre eğlendirebilirler.
Akainu’ya masaj etkisi yapar o yumruklar. Kulunç ağrısına iyi gelir.
 
Tekdi ama bu sefer rakibi tarafından beslendi. O yüzden aslında bu sayılmıyor. Tek ve başkası tarafından beslenme yardımı yapılmadan savaşmaktan behsesdiyor.
Merak etme bu seferde Akainu'nun magmasını yer. Bir şey yemesine gerek yoktur. Teke tek bir mücadele olacaksa Luffy bunu bilerek dövüşür. Konu savaş olduğu zaman aptal olan Luffy savaş dehasına dönüşüyor. Dövüş içinde çok sağlam kafası çalışıyor.
 
Kaido gibi serinin en sert vücuduna sahip birine bile bu kadar ağır hasar attıysa Akainu'yu duvara poster niyetine yapıştırır.
O saldırılar çoğunlukla içten hasar verdiği için Kaido’nun sert vücudunun işlevselliği ortadan kalktı. WB’nin deprem yumrukları kadar güçlü olduklarını sanmıyorum. Deprem hem içten hem dışdan vuruyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık