Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru>Kaido mu? Allah aşkına Luffy, Gear 5 formunda Kaido'ya kaç defa vurdu da Kaido bana mısın demedi?! Kizaru'ya sadece bir tane vurdu kaç bölüm oldu hâlen yatıyor. Üstelik burada birebir bir dövüş bile yoktur bildiğin Luffy, Vegapunk'u korudu, Kizaru ise Vegapunk'a saldırdı arada birbirlerini hafif bir yokladılar (tamam Luffy biraz abartıya kaçıp fena yokladı) dövüş bundan ibaretti.

Luffy, Kaido'yla uzun bir süre dövüştü. Kizaru'nun savunması övüldü bende yüksek bir şey bekledim Luffy'nin attığı bir yumruğa kaç bölümdür ayılamıyor yani bütün savunması bundan ibaret.
Luffy vs Kaido uzun sürdü. Kizaru Luffy'ye direkt üstün geldi zaten. Nika vs Kaido birkaç bölüm sürüyor. Kizaru'nun yediği saldırıyı Kaido en sonda yedi. Onda da kalkamadı. Kizaru ise dakika geçmeden kendine geliyor. Hatta kalkıp Luffy'yi beslemiş olabilir. :)
 
Akainu WB'yi öldürmüş 🤭
Luffy meyvesini en iyi kullanan karakter 🤭


Çok şükür Oda bu hafta da yüzümüzü güldürdü xD
 
Kizaru nerede Luffy'e üstün gelmiş ? Kizaru hala tam olarak kendine gelememiş yerlerde sürünüyor.Tüm bunlar tek yumrukla oldu.
Kizaru vs G4 bölümlerinde net Kizaru önde. Luffy derken G4 demek istedim. Kaido'nun yıllar süren dövüşü G4 ile. Nika karşısındaki dövüşü sadece birkaç dakika sürüyor panelleri yan yana koyunca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık