Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağa kadere bakar mısın, bukaneer diye alt sınıf muamelesi gördü ,annesi öldürüldü , babası gözünün önünde işkenceye uğradı ve öldürüldü , kendisi köle oldu . Sevdiği kadını köle yapıp üstünde deney yapıp ölümüne sebep oldular , hafızasını ve anılarını sildiler ,şimdi manevi kızını son emanetini öldürecekler .

Kuma tüm one piece dünyasının acılarını alsa az kalır .

Şu seride kutsal ejder ve goroseiye duyduğumuz kin sayesinde Teache felan sempati besler olduk . Öyle haysiyetsiz karakterler çizdi sağolsun
 
Hasır Şapkalar nereden baksak Punk Hazard'dan Wano'ya kadar olan süreçte hiçbir zaman yancı olmadan yolculuk etmedi ve bu durumda bir yerden sonra kabak tadı vermeye başladı.Yamato isterse tüm dünyayı dolansın ama mümkünse bunu Wano'daki donculardan bir tayfa toplayarak yapsın.
yamato'nun kafa gidik ama adı lazım olmayan karakter gibi yancı değil. kinemon ve momonosuke gibi çöp de değil. wano başladığında, tayfadaki herkesten daha güçlüydü bu karakter. böyle yancı mı olur?

olur olmadık yerde oden muhabbeti açıp kafa ütülemeyecekse eğer kesinlikle gelmeli tayfaya.
 
Sanji'ye feci eksi yazmış. Sanji güçlü karakter turnusolü olmaktan kurtulamayacak galiba seri sonuna kadar. Resmen Jinbei ve Zoro'yu sahneden uzak tutup Sanji'yi hareketsiz bırakmış.
 
daha önce, kid'i öldüren karakterin fanı olurum demiştim. benzer bir cümleyi tekrar kuruyorum: satürn'ü öldüren karakterin fanı olurum.
 
İki kişi kavga ediyor.

A kişisi yumruk atıyor, B kişisi yere düşüyor.

Sonra A kişisi de yere düşüyor.

İlk yerden kalkan ise B kişisi oluyor.

Kavgayı kazanan kimdir?
Kişinin kendiyle alakalı sanırım.
Zaraki sonradan düşen olmasına rağmen İchigo için " sen kazandın " demişti.
Katakuri yenemeyeceğini anlayınca bıraktı kendini.
Kizaru içinse... Eğer Luffy'nin yemek yemesi Kizaru'dan sebep çıkarsa yenemeyeceğini anladığı için Satürn'e yem olmasınlar diye kaçıp kurtulsunlar ayağına yardım etmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık