Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gözümde Ginny konusunda asıl hatalı Kuma. Dragon'un da hatası var. Fakat bu davanın aslı Kuma'nındır. Onun dahi sinirlendiği, ağladığı bir panel görmedik. Asıl samimiyeti sen kurdun bu kadınla. Nasıl Dragon'a karşı delirmedin harekete geçmesin için?
Ama ben forumda Kuma adam değil diyen görmedim, veya Kuma'yla dalga geçen yani tek olay karakterin açığı olması değil insanların Dragona da biraz garezi var. Niyeyse forumdakiler ezelinden beri sevmiyor
 
Forumdakilere bir soru dürüst cevap verin ben de dürüst yanıt vericem. Dragonu hadi bir kenara atalım o karakter forumdakiler için zaten çok uzun süre önce de adam değildi.

Şimdi kölelikten birlikte kaçtığı birlikte büyüdüğü sevdiği kadını kurtarmaya çalışmayan Kuma adam değil midir? Yoksa Oda tırt bir yazar olduğu için mi o boşluğu doldurmamış veya teğet geçmiştir? Yuvarlak cevap olmasın ama ben de ona göre yanıt vericem
@Montana @Kuroro

 
Kuma’nın tek başına yeterli bir gücü olmayabilir, Dragon ise hem devrimcilerin lideri hem de serideki en güçlü adamlardan biri. Tabii ki Kuma’dan daha ağır eleştirilir.
Çok saçma bir yanıt Kuma dediğin Buccaner ırkına sahip doğuştan aşırı dayanıklı bir de üzerine teleport meyvesi var birini kurtarmak istesem ilk yemek isteyeceğim meyve teleport atma olurdu heralde. Oradan gidip çekip alabilirdi. Kendi kalkışmemişken Dragonu da bir kere ittirmemiş yardım etsin diye.

Daha suçlu olan kişi asıl Kuma. Yoldaşını satmak mı? Diğer parçanı yarı yolda bırakmak mı ? Ginny, Kuma'nın sırdaşı normal şartlarda Kuma onunla evlenmek isterdi. Birlikte büyüdüler.

Sen seni komutanın kurtarmaya gelmese mi daha çok zoruna gider yoksa diğer asker kardeşin mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık