Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. Adamlardan korkacaksın Sabo da baktı dragon sessizligini koruyor herkesi kendi tarafına çekip dragonu indirmenin planını yapıyor olabilir.
Sabodan şüphemiz yok. Devrim Ordusunun en yüce ikinci adamı Devrimde Dragondan çok iş yaparsa başımızın üstünde yeri olur sadece takdir ederiz. Ama Forumdaki Sabocu bazı arkadaşlar gibi Devrim Ordusunun başkomutanına laf ettirtmeyiz. Hükümete karşı olup, Devrim için uğraşan her adam kraldır.
 
Adamın bir tane aksiyonu var 26 yıllık eserde. Sen onu niye okuyucunun elinden alıyorsun ki? Rastgele gitti yıldırım saldı racon kesit oğlunu kurtardı vs diye ortamlarda şekil yapan adamlar var Dragon MF'ye gelecek diye ümit dolu spoiler salan bebeler vardı zamanında. Lougetown'a giderken istihbarat kasan adam MF'yi dürbünle izleyecek kadar bile yaklaşmaz. Balkonu bu adam için dünyadaki en güvenli bölge sadece oradan elinden geldiğince gelişmeleri takip edebiliyor.
Ah be gülüm, sen de patlayacaklar listesine adını altın harflerle yazdırdın. Beğeni için yaptığın yorumlar, ileride seni çok pişman edecek. Kayıt altına aldım bu yorumu da :good:

 
Biz doğruları konuşuyoruz her zaman. Adında Monkey D. geçiyor diye Dragon fanı olan arkadaşlarımız anlamak istemiyor maalesef... Bu yıkanmış beyinleri de bir gün eski haline getireceğiz!
Sabo kardeşler ayrılmasa Korsan olup kendi Arkadaşlarını koruyup kendi macerasını yaşayacaktı.

Ivankov dönmeler kraliçesi olarak tuhaf bir yaşam sürerdi.

Diğerleri zaten traş.

Keramet Monkey adında olsaydı. Öğrencisi tarafından buz saplanarak ölürdü. Veya dünya kan ağlarken güneşlenip Donanma maaşıyla bronzlaşırken kokteyl içerdi. Ya da kendi emelleri için Impel Down'daki at hırsızı suçluları salardı.

Olay Monkey olması değil olay hedefinin yüceliği. One Piece'de herkes kendini düşünüyor. Ya da bazı mazlum grupları görmezden geliyor. Bunu yapmayan tek kişi Dragon. Donamadan istifa verebilmiş başka babayiğit var mı ? ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık