Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1101: Sevgili Bonney

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 35 27.3%
  • Orta

    Kullanılan: 37 28.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 56 43.8%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonney için ilk akla gelen niye el büyültmek? Hadi lastik olmadı ucubeye döndü diyelim, lastiğin yapabileceği şey olarak düşünüp elini büyültmüş. Siz Luffy’i gereksiz övmek için bu formları başkasının yapamayacağını iddia ediyordunuz. Öyle bir gerçeklik yok bu bölümde gördük.

Lastik meyvesini kim yese aynı şeyleri yaparmış. Boşa övdük.
 
İlla uydurucam bir şeyler diyorsun yani xD

Kardeşim lütfü meyvesini en iyi kullanan karakter de geç uğraştırma bizi.
Meyvesine o kadar ihtiyaç duymamış ki kendiliğinden açık olan lastiği dışında bir şeyle uğraşmamış. O yüzden en iyi kullanan değil de en az gerek duyanmış meğer :)
Tabi şimdi hazır uyanmışken en iyi kullanan da olur ama daha zamanı var dün başladı sayılır. Biraz kondisyon çalışsın önce.
 
Hassaasiyeti var mevzu anlaşılmasın diye yapıyormuş meğer. Son bölümde bu iyice anlaşıldı.
Zaten Sakazuki bunu bütün çıplaklığıyla gösterdi. Sadece Dragon’un oğlu olmak veya Roger’ın oğlu olmak bile çok büyük tehlike. Bugün Kuma dahi 800 yıllık Bucannerr ırkından olduğu için, yüzlerce yıllık, adlarını dahi bilmediği atalarından dolayı zulüm görüyor.
 
@RedTeroR
Şimdi düşününce bu lastik özelliği kapatılamadığından ve esneyip durması yüzünden doğru dürüst kas da çalışamaz bu çocuk. Normal bir insana göre kendini zorlayıp güçlenmesi için belki yüz kat fazla efor sarfetti. Tabi bir de özellik devamlı olduğundan ona uygun bir dövüş tarzı oluşturmak zorunda kaldı. Yoksa gerilip vurunca kol fırlıyor, esniyor, tutturamıyor vs.. Üstüne bir de suya girip iki rahatlayamazsın. Meyve resmen gücünü kısıp ayakbağı olmuş çocuğa. Şanks meğer yaptığı bu yanlış yüzünden kendini kötü hissediyor ve kol verip içini rahatlatıyormuş. Hey gidi luffy neler çektin be!? Şimdi de çok güçlendin her şeye rağmen ama olduğundan çok daha güçlü olacaktın belki de. :oops:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık