Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    440
Sen olaya çok yanlış bakıyorsun!

Big Mom'un adasına sadece Sanji'yi kurtarmak için gidildi. Luffy tayfasını bile alıp gitmedi, sadece bir kurtarma hereketiydi. Daha Big Mom ile olan mücadele bitmiş değil, daha sonra işleneceğini düşünüyorum.

Ödül mevzusu ayrı bir saçmalık zaten buna göre eşleştirme yapman daha üzücü. Queen'in ödülü Katakuri'den fazla Queen'de mi Katakuri'den güçlü? Big Mom, Kaido gibi saldırgan biri değil kendi adasında güzel bir imparatorluk kurmuş, şekerleme, pasta, tatlı, çörek tüketip mutlu mesut geçiniyorlar. Canavar Korsanları ve Kaido ise dünya savaşı çıkarma hayalleri olan biri ve birçok yere saldıran biri, Dünya hükümeti bu durumda Canavar Korsanları'nı mı tehdit olarak görür yoksa Big Mom Korsanları'nı mı?

Kaido ve üçlüsü > Big Mom ve üçlüsü diye bir mantık yoktur, o senin hayal dünyan. Big Mom, Kaido'dan neredeyse 10 yaş büyük ve yaşlı olması dolayısıyla güçten düşme mevzusu söz konusu, 10 yaş genç olsaydı durum ne olurdu bir muamma olarak kalacak!? Fakat aynı mantık en güçlü üçlüsü için geçerli değil. Katakuri çok net King'den güçlüdür.

Smoothie'nin tam yeteneğine ve dövüş içinde neler yapabildiğine şahit olamadığımız için bu konuda bir şey diyemem fakat Cracker oturduğu yerde Jack'ı çiğneyip çiğneyip tükürür. Jack'ın karşılığı ancak Perospero olur.

Jack hantal biri ama Perospero hem hareketli hem de saldırı ve savunma yapabilecek biri. Uzaktanda savaşabilir yakından da savaşabilir. İkisi arasında bir mücadele olsa Perospero'nun kaybetmesine olanak vermiyorum.


Shanks'ın, Kaido'yu yenebileceğini düşünmüyorum ama tayfasının fire vermeden Canavar Korsanları'nı düşük zorlukla alacağını düşünüyorum. Kaptanın güçlü olması tayfasının da çok güçlü olacağı anlamına gelmiyor. Shanks ve tayfasının gücü dengeli. Kaido ve tayfasının gücü ise öyle değil. Kaido çok güçlü ama tayfası bizimkilere yenilecek kadar zayıf.
Buradan sonrasını okumadım.
 
King hız modunda`da dayanıklı ,kuş halinde`de.Bu seride ya saldırı gücün yüksek olacak yada dayanıklılığın.Dayanıklılık çok önemli.
King’i kral hakili birinden başkası kesemeyeceğinden King ünvanı almış bence :good: Zoro o saldırı gücüne rağmen kral hakiyi okyanus gibi akıtarak kesebildi King’i.

Ayrıca Kaidou’nun Wano ark başı teklediği, Kata yamultan Luffy’i, Kata saatlerce dövmesine rağmen yenememişti. Üstüne Luffy bunun öncesinde Cracker ile dövüşmüştü. Kaidou’nun üçlüsü >> BM üçlüsü…
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık