Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1100 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RedTeroR reis listeye Vegapunk, Kizaru ve Sentomaru’da eklendi. :oleyo2:

Vay be Luffy sen neymişsin?
Nika’nın ortaya çıkmasını bekleyen kaderci arkadaşların listesi :

- Zunesha
- Momonosuke ve 9 Kızıl Kın
- Kaido
- Yamato
- Shanks
- Bonney
- Robot
- Kuma
- Dragon
- WB
- Oden
- Roger
- King

Şimdilik bu kadar.Önümüzdeki günlerde bu liste artacaktır.
Gülsem mi ağlasam mı emin olamadım…Luffy’nin serideki önemi her manga bölümünde dahada bir artıyor.

Reisin değer artış hızı arşa çıktı.
 
1. Büyük Forum Patlamasının benzeri olacaktır seninkisi reis, en azından senden 1-2 sene kendi isteği banı bekliyorum. Bu patlamanın etkisi 1-2 seneye anca geçer :good:
Boş beklentiler. Şu ana kadar rezillikten başka bir hali olmayan adam isterse 5 kaido gücünde çıksın. Bunun hiçbir önemi yok. Patlanacak bir durum da yok zaten, herifin çizileni üzerinden patladı yeterince ihtimaller üzerinden gömmedi insanlar olan üzerinden gömdü. Kendi kendinize bir hayal peşinden koşun çok hevesliyseniz madem. :oops:
 
Aslında flashbackin işlediği konular iyi, sıkıcı gelmesinin sebebi o konuların önemli kısımlarını göstermeyip, gereksiz sahnelere çok fazla panel ayırmasından kaynaklı. Mesela yaklaşık 600 bölümdür merak edilen bir gizem açıklandı. Neden kuma cyborg olup bilincini kaybetmeyi kabul etti? Ama bu gizemin 2. Kısmını göstermedi. Kuma bilincini tamamen kaybetmemişti marineford savaşına kadar. Muhtemelen Vegapunkla başka bir anlaşma daha yaptı ve bunu göstermek yerine kumayla alakasız schibukailerin tepkilerini gösteriyor. Yahu ne tepki verecekler tanımazlar etmezler adamı. Hadi bunu ileriye saklamak istiyorsun, bari dragona ve ivankova diyalog yazsaydın. Kumayı tanıyan adamlardan birine panel ayırıyorsun, öyle uzaklara bakıyor... İki kelam ettir be adam. Ulan bu adam benim arkadaşımdı neden düşmanımla bir olmuş desin bari...
Flashbackte işlenen bir diğer önemli olay tanrı vadisi olayıydı ki çok iyi başlattı herkes tam hype gidiyordu, tayfaların tanıtımı falan çok iyidi, sonra çat diye kesti. Adım gibi eminim ordaki olayı bir karakterin ağzından söyleyip geçecek, böyle işlemeyecek bir daha. Biz de diyeceğiz ki keşke Kuma flashbackinde işleseydi... Söylesene adam oşay korsanların hazine amacıyşa yaptığı baskından Roger korsanlarıyla dünya hükümetinin Rocks korsanlarına karşı savaştığı savaşa nasıl dönüştü? Tek oraya gelme sebebi ve motivasyonu Rogeri yakalamak olan Garp Rogerle nasıl geçici müttefik oldu? Tam zamanıydı, işlemeyip gizemin suyunu çıkarıp artık merak bittikten sonra işliyor, okey diyip geçiyoruz. Ama bunları Odaya söyleyen bir editörü olmalı. Bak arkadaş böyle yapıyorsun ama bu konular burada işlenmeli. İnsanların Hype'ı yüksek, bunu kaçırma demesi lazım. Onun yerine Oo manyak bölüm geliyor, gözyaşlarımı tutamıyorum vs. Gibi tepkiler verip yalakalık yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar.
 
Boş beklentiler. Şu ana kadar rezillikten başka bir hali olmayan adam isterse 5 kaido gücünde çıksın. Bunun hiçbir önemi yok. Patlanacak bir durum da yok zaten, herifin çizileni üzerinden patladı yeterince ihtimaller üzerinden gömmedi insanlar olan üzerinden gömdü. Kendi kendinize bir hayal peşinden koşun çok hevealiyseniz madem. :oops:
Güç ne alaka? Biz icraatten bahsediyoruz. O kutsal sümüklüleri, kendi sümüklerinde boğduğunda, Dragon-sama çok yaşa diye etrafta dolanmayın.

Çizileni üzerinden dediğin bir durum yok. Adamlar içki içti, yüzü güldü diye boş boş nefret kusuyorlar. Şu an Mihawk üzerinden trollük yapmaya çalışan kitleyle Dragon’un tipini eleştiren kitle arasında zerre fark yok. Mihawk’ı eleştirenler patladı, Dragon’u eleştirenler de patlayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık