Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Baamı kurallı seviyesinden erken çıkartıp etrafındaki kurallıları hala hikayede tutması seriyi mahvetti . Ben bu yüzden seriden koptum. Keşke baamın seviyesini diğer kuralsızlara nazaran daha geç açsaydı ki yanındaki kuralıların hikayede işlevi olsaydı . Şimdi kaç sezon yarattığı karakterlerin hepsi aniden çöp oldu .
 
Son düzenleme:
Babamı kurallı seviyesinden erken çıkartıp etrafındaki kurallıları hala hikayede tutması seriyi mahvetti . Ben bu yüzden seriden koptum. Keşke baamın seviyesini diğer kuralsızlara nazaran daha geç açsaydı ki yanındaki kuralıların hikayede işlevi olsaydı . Şimdi kaç sezon yarattığı karakterlerin hepsi aniden çöp oldu .
Seri şu anda Wangnan'a dönse çok iyi olacak aslında.
 
Görsel olarak aslında saldırı büyüklüğü gösterse de dediğinde haklısın, o eskiden kurduğu güç dengesinin içine etti sezon 3 ile, herhangi bir FH'nin saldırısı ile besmele çekmeye vakit bulamaması gereken tipler savaş ortamında rahat rahat takılıyor.
O büyüklüğü de artık vermiyor bence. Sezon 3 dövüşü görünce kurallıların karaka vs yuri'yi izlerkenki hali geliyor benim aklıma:


Yuri ve karaka'yı görmüyordu bile bunlar. Yuri fiziksel karakter olduğu halde kurallıların gözünde savaş böyleydi. Bunlar köprüden geçerken 2 ülke birbirine bombolar atarken arada kalan filistinli çocuklar gibiydiler:


Bu da güzel çizilmiş bi dövüş değil. Bişey görülmüyor uzaktan ateş ve siyah top çizmiş. Ama high ranker'ların tanrı gibi olduğunu iyi yansıtmıştı. O hissiyatı kaybetti son sezon.

Bi de sadece boyut değil olay. Elinin sakatlığından dolayı çizim kalitesi düştü. Onun etkisi de var. Yuri'nin karaka'ya basit bi yumruğunu bile şöyle çizmişti:

Kallavan vs baam'in hocasında da devasa bişey yoktu ama etkileri iyiydi.

Yuri'nin ultisi de baya güzeldi:
Herşey de küçücük kaldı bunun yanında.
 
Yaratıcı teknikler yok.ne yazıkkı baam hariç güzel düşünülmüş hareketler yok.enerji blast,yakın dövüş,hayvan çağırabilme,güç dalgası....bu mu yani, kuralsızlar?
Kurallılar,her an ölecekmiş havasındalar,rak,kuun + vs...bu ligin adamı değiller.arkadaşlık dostluk ayağına tutuyorsa ve güç veriyorsa yazık.
Ana karakter,baltalık odun kıvamından anca çıkabiliyor gibi.baamın öfkeden suratının çarpıtıldığı sahne görsem seri benim için level atlayacak ama öfkeli hali bile küçük emrah ver2.
Siu kendine gel.
 
Bu arada LINE, Baam'ın Ha Jinsung'than öğrendiği FUG'ın imza tekniği olan Floral Butterfly Piercing Technique'yi Flare Wave Explosion olarak çeviriyordu. Ama şimdi gördük ki tekniğin Floral kısmı Luslec'ten, Butterfly kısmı da Garnak'dan geliyormuş. Yani her ne kadar çevrilmesi zor olsa da ilk çevirmenler aslına sadık kalmışlar. Ve de bundan yola çıkarak Garnak en eski elder muhtemelen.
 
Yalnız Luslec de güç olarak baya iyiymiş görüldüğü üzere. En azından dövüş konusunda zayıf bir aile liderine denk. Tabii Mazino muhtemelen yarı gücünü falan kullanıyor. Bu arada bence güzel bir savaş oluyor Gustang Traumerei savaşından daha iyi. Sıralamada yüksek prensesleri merak ettim şimdi Yuri bütün prensesler toplansa 10 aileyi yener demişti. Ancak bunu söylerken aile liderlerini dahil etmiyor galiba.
 
Luslec bence Gustang ve Traumeri'den daha güçlü.

O kadar olmalı en azından.

Ürek kolayca yenemez ana bence tam gücünü kullanmıyor. Siu heyecan yaratmak için hasar alırken elbet çizecek. Sonra toplamak için şu kadar yüzde gücünde idi der.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık