Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur


  • Kullanılan toplam oy
    17
Alperen yıllar önce Mehmet Okur'un yaşattığı duyguları yaşatıyor.Her maçında heyecanlandırıyor.Pota altı tek el hook iyi,smaçlar iyi,boşta olan arkadaşını bulma iyi,savunma geçen seneye göre etkili.2 eksiği var top kayıplarını azaltma ve 3 lük konusunda biraz daha istikrar.3 lük atmaya umarım küsmez veya hocası geri adım atmaz kaçırsa da üstüne gitmeli.Günümüz basketbolunda pivot için 3 lük elzem.Birkaç maçtır 3 lüğünü rakipler savunmuyor isabetsiz attığını düşünüp riske ediyorlar bu görüntü kötü isabetli atması şart.Takımı 6 maçtır kazandı ve son maç idolü olan Jokicli son şampiyona karşı oynadır.Nba çevrelerinde Jokic'in veliahtı olarak gösteriliyor.Şuan NBA in en iyi oyuncu Jokic o seviyelere çıkarmı bilmem ama böyle giderse bu sene olmasa bile gelecek sene All star yapar.Jokic gibi bir canavarın yine övgülerini kazanmış maç sonu.
 
konu başlığını görünce baktım da benim takıma ne olmuş öyle? 11'de 2 galibiyet. neden bu kadar kötüler hiç bilmiyorum ama umarım toparlanırlar.
 
Houstondaki halı çok iyidi. Aşırı bencil bir oyuncu kesinlikle takım oyuncusu değil. İrving ve westbrook yan şubeleri
İyi falan değildi yahu... Bütün topu 1 adam kullanmak isteyince, savunma yapmayıp sadece istatistik kovalayınca bir çok basketbolcu öyle olabilir. Örneğin Beal'ın da öyle bir dönemi vardı...

Paul dönemi hariç iyi bir dönemi var mıydı? Playoff için.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık