Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 sene önce devrim ordusu çok güçlü değildi. O yüzden Dragon'un yaptığını yanlış bulmuyorum. Kurtarabilse Kuma kendi kurtarırdı zaten.
Simdi dahi saldirmiyor erzak vs. saldiriyorlar. Hükümet güçsüz olsa idi bu zamana kadar 800 sene ayakta kalamazdi. Sadece gorosei degil, sövalyeler, farkli güçler, silahlar vb. askeri güçleri var muhtemelen üstüne denizci ve amiraller. Kolay degil.
 
Bence şu Dragon neden saldırmadı mevzusu çok abartılıyor. Tamam kardeşim Luffy olsa east blue'daki ezik haliyle Yonkou'ya kafa atardı da bu ana karakter olması kaynaklı özel özelliklerinden birisi. Her karakter Luffy gibi sağa sola salya sümük arkadaşlarım!! Diye dalsa Luffy'nin bu özelliğinin ne önemi kalır? Bırakalım da biraz bigger good'cu, hesap kitapla ilerleyen şimdi bunun için saldırsam şu kadar adam kaybederim maalesef değmez diye düşünen bir karakter de olsun en azından.

Neden Kuma için daldılar mevzusu da devrimcilerin o zamanlar o kadar güçlü olmamasıyla açıklanabilir. Dragon varsan baksan koramireldir. Koramiralin lideri olduğu oluşum. Birnevi zaman atlaması öncesi Luffy'nin Mariejois'e dalması gibi. Plot Armorla gelecek şans olmasa oradan sağ çıkamaz tüm tayfası ölür giderdi.
Öyle her yere saldıran birisi olsaydı ve gizliliğe önem vermeseydi baltigo 50 kez bulunmuş olurdu ki, en son pervasızca saldırı sonrası bulundu. Gençlerin talebin eksrşı çıkmadı. Bence nikayı bekliyor dragon da. Hikaye öyle tamamlanacak. Bu süre boyunca nika hazırlığı yaptığını söyleyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık