Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098: Bonney'nin Doğumu

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 61.3%
  • Orta

    Kullanılan: 40 22.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.6%

  • Kullanılan toplam oy
    181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra hiçbir devrimcinin de hiçbir denizcinin de gözümde değeri yok. Bitmiştir. Op halkına da gram saygım yok. 800 yıl bunu çeken, kutsal toprakları bombalamayan herkesten de soğudum. Yemişim korsanını. Ulan kaido wanoya yapmadı bunu. Yok abi bitti cidden hani. Soğudum. Yeter. Luffy ez şunları. Kafalarını mı patlatıyonuz, kelle mi sallandırıyonuz yeter ki öldürün şunları.
Sabo hariç diyelim lütfen.
 
Fisher Tiger tek başına tırmanıp marijonesi bastı yaktı köleleri serbest bıraktı, kf de dragon için plana sadık kal deniyor xD Kuma meyve yediğinde kaç yaşındaydı 10 mu? Dakikalar içinde GV yi boşalttı kurtardı köleleri. Şu yaşında daha güçlü meyveye hakim. Rahatça ışınlanıp birkaç ursus shoc patlatıp kutsalları indirirlerdi. Dragon da çok büyük ihtimal rüzgar meyvesi çıkacak, bu da yardımcı. Hatta kuma kendisine acı yükleyip orada bıraksa bile hayırlı işler. Dragon 1 sabo etmiyor ki bu çocuk yeni yetme. O uzaklara baka dursun...
 
Kuma şimdi seyehat etmek isteseydin nereye giderdin sözünüde ilk defa Bonneye mi söylemiş ordan bile dram çıktı nerdeyse ama ben çok hoşnutum devrimcilerin alt yapısı aşağı yukarı hep böyle olacaksa sağlam bir alt yapı kuruluyor ha klişe yerler de var muhakkak ama o duyguyu geçirmiş oda bey.Bu fb ile ve öncesi ile beraber Kutsal ejderlerin sonunu getirmeyen herhangi bir son bu seriye kocaman bir eksi yazdırır. Luffy olsa bu işi yapan korkardım ama dragona bu yönden güveniyorum.Birde İva Abi :D
 
Bonney ve Kuma, Chi-Chi ve Ox-King havası veriyor bana.
Bonney ve Luffy evlenebilir mi acaba seri sonu
 
Soldaki resim Bonney’in erkek halini temsil ediyor, Oda çizmiş. Sağdaki ise Garling’in gençliği. Bu ikisine bakarak Bonney = Garling’in çocuğu diyorlar. Zaten bizim forumda da Garling’e ihtimal verenler vardı, bu da bu iddiayı güçlendiriyor.
Alakaları yok. Sanji’ye benziyor soldaki. Sağdaki ise asaletin vücut bulmuş hali. Garling Bayan Figarland’i asla aldatmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık