Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk henüz gösterilmedi, adam adasından çıkıp gemiye bindi diye 3,5 milyar ödül alıyor. Lütfen başka karakterler ile kıyas yapmayalım.
Bizim forum ben patlamak istiyorum diye bağırmıştı. Klasik amirallerden güçlü olacağı kesinken sağ kol seviyesini savunanlar vardı hdjshsjhs başka hiçbir yerde mihawkın amirallerden güçsüzdür dendiğini görmemiştim hdksjskjs
 
Arkadaşlar Sai ve Leo gibi zekası biraz kıt ama yürekli duyarlı karakterler böyle fevri sonunu, ilerisini düşünmeden hamleler yapıyor. Mesela Bartolomeo'da Şenks'in bayrağını yakmıştı. Kid, Şenkse dalıp, Beckmane kol vermiş.

Luffy sevdiğimiz bir karakter ama aptal sistemi basit birileriyle arkadaş oluyor onlara zarar veren kim olursa olsun pozisyonu ne olursa olsun kafa tutuyor.

Dragon hayalkırıklığı yaratıyor çünkü Hükümetin sahip olduğu kudretin yanında gücü çok sınırlı. Orayı gidip basmaya gücü falan yok. Komutanları da ateşin içine atmadı sabolar oraya amirallerle savaşmaya gitmedi. Zaten hükümetle boy ölçüşebilecek bir gücü olmadığı için komutanlarına yedirdiği meyveler dövüş gücünden ziyade gizlenme ve etraftakileri cesaretlendirme üzerine destek rolü veren güçler. Sabo'nun fevriliği sonucu erken açığa çıktılar muhtemelen Kumayı görünce kendini kaybetmişti Sabo.

Dragon şimdiye kadar bazı ülkeleri ayaklandırma, hükümetin elini az veya çok zayıflatma Kutsalların erzaklarını kesme gibi irili ufaklı icraatleri olmuş. Ivankov'un Kumaya dediği üzere devrimcilerin sahne alma zamanı geldi. Dragon artık Hükümetin başı beladayken daha ciddi hamleler yapacaktır. Dragon'dan kafa kafaya hükümetle savaşabilecek bir organizasyon oluşturması ve kaç asırlık hükümeti indirmesini beklemek saçmalık olurdu. Dragon bu yüzden fevri hareket edemez. Ortaklarının başına bir sürü kötü şey gelmiş sahip çıkamamış çünkü hükümet karşısında çok zayıf kalıyor hem ekibi çok toyken oluyor bu Ginny olayı.

Bu arada makaralara gülüyorum. Güzel ama bir bölümde Dragon adam değil falan lütfen not again..
 
Devrimi bir kadın için riske edemezdi. Büyük kararları sadece dünyayı değiştirebilecek büyük adamlar verir. Ne büyük acıları içine attın hala dimdik aynı inançla devam ediyorsun ne yüce bir adamsın sen Doragon-SAN!!
Şuan ülkede sokakta hem de ramazanda kola içenler gibisin, her sn linç edilebilirsin. Hahah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık