Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1098 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Sabo olayında harekete geçme
- MF'de harekete geçme
- Kuma için harekete geçme
- Arıkovanında geçme
- En değerli yoldaşlarına ne olup bittiğini bile sonradan öğren ve harekete geçme
-Antik silahları Robin'den öğren,bunca yıllık macerasına rağmen Croco senden daha bilgili olsun.

Dragon hem istihbarat hem de olaylara verdiği tepkiler açısından rezil işleniyor. Ciddi ciddi herhangi bir yonko oluşumunun istihbaratı hükümetin karşısındaki en büyük tehdit olarak görülen adam ve oluşumundan fazla.
 
Karakterlere değil Oda'ya eksi yazdı. O evrende yaşayan bi karakterin Bonney'nin yaşını anlama olasılığı yok. 12 yaşında biri olarak tasarladığı karakteri teşhir edici kıyafetlerle türlü türlü pozlara sokup 136 farklı açıdan çiziyor eleman kaç aydır.
S-Snake sizi taşa dönüştürürse pedo olduğunuz anlaşılmaz, sevimli olduğunu düşünmeniz bile yeter merak etmeyin diye sbs açıklaması var. Yani bir seride pedo karakter olabilir, iğrenç karakter dersin geçersin ama şu Bonney durumunun açıklaması yok. Ya hepsini geçtim, devrimciler neden bu çocuğa sahip çıkmadı? Hem daha güvende olur, hem de daha iyi gelişirdi.
 
şimdi bu kızın babası kim onun üzerindende gider Oda.Üzerinde birde deneymi yapmışlar.Durduk yere ne hastalığından ölmüş.Turp gibi kadındı.
 
Şimdi anladığımız kadarıyla Ginny op in karanlık tarafına kurban gidiyor. Bulaşıcı da bir hastalık kapıyor köpeklerden ( sadece ölümcül olsa bu köpekler ölene kadar bekler serbest bırakmazdı. Belliki kendilerine bulaşmasını istemediler.) aynı hastalık Bonneye de geçiyor. Sevdiceğini kaybeden kuma acayip bir travmaya girmiş olmalı ilginç. İşler iyice kumanın hükümete teslim olması senoryasunu çıkmaza sokuyor. Bunca kin nefrete sevk eden olaydan sonra kuma neden ve nasıl herşeyi bir kenara koyup hükümet kölesi olmayı seçiyor? Ne zaman ve neden korsan oluyor? Sorbet eski kralı kutsal ejder destekçisi geri geliyorsa ve işler karışıyorsa muhtemelen yanında kutsal ejder veya şövalye falan güçlü birini beklerim. Devrik kral içeriden nasıl Askeri destek bulacak? Hadi bakalım. Spo doğruysa bundan sonra kuma ve Ginny e beraber ağlarız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık