Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

son 16 maç 14 win elmasa cıkcaz bu tempoyla . 158 lp kaldı elmasa
Çok istikrarlı gidiyorsun. Düzenli olarak atıyorsun. Bu çok iyi. Birde şampiyon havuzunu daraltsan daha fazla kazanırsın bence. Mid lane için aktif oynadığın 5 şampiyonun olsun yeterli.
Fp yapabileceğin ve o heroya çok hakim olduğun her eşleşmeye karşı onayabileceğin 3 şampiyonun olsun. Birde 3 tane ct pickin olsun. Emin ol çoğu pro oyuncu da böyle yapıyor. Metanın en iyi şampiuonlarını sürekli oynayıp mümkün oduğunca onlardan max verim almaya çalışıyorlar. Metaya göre bu 5 ya da 6 şampiyonu değiştirirsin.

Dün maçını izlerken birşey farkettim lane de kendi hatana gank yiyip öldüğünde benim hatamdı demeyi bildin.(Çoğu zaman bunu demiyorsun ama olsun. Demesen bile farkettiğini tahmin ediyorm )
Bence en önemli kısım bu. Oyun içinde o anda hatanı farkedebiliyorsan önünde yükselmemek için bir sebep kalmıyor sadece zaman meselesi ve potansiyel meselesi haline geliyor. Bence bu esaslara göre herkes elmas olabilir. Elmas 2 ve sonrası işte buralar ne kadar herşeyi doğru yapsanda yeteğin yeterli değise çıkamayacağın yerler.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık