Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Wano sonrası ortaya çıkıp Yonko olarak hikayeye dahil olsa çok sırıtmazdı. WB'ye bir süre sessiz takılıp sonra hamlesini yapacağını söylemişti.
Ama bu saatten sonra Oda Shiki'yi işlemez gibi. Dediğin gibi ölmüş yada korsanlığı bırakmış çıkabilir.
Bu seri efsanelerin hakkının verildiği bir seri değil. Oda'nın en batırmadan işlediği 2 efsane var; Wb-Rayleigh. Şu standartlarda Shiki ortaya çıksa adamın içine eder. İşlemesin daha iyi.
 
Şuan serinin plot'u hiç olmadığı kadar iyi. Oda'nın dövüşler konusunda zayıf olduğu zaten biliniyor. Hikaye konusunda şuan gayet iyi gidiyor. Bakalım bu Arc'ın sonunda Kuma ölürse güzel bir son olur.
 
wb nin ne kadar kendini beğenmiş egosu tavan birisi olduğunu görmüş olduk tek sayıda.Akainu bunun suratında ve göğsünde kafası kadar delik açtıktan sonra ego su azalmıştı en azından.
 
Mihawk Kaidoyu alır rahat alır diyen arkadaşlar mangayı nasıl okuyor acaba :D Manganın baş karakteri tanrı meyvesi yemiş karakteri d. soyundan olan karakteri bile son seviye gücünde öle öle baş rol itemleri sayesinde yendi :D Bu yüzden kaido Kokutou Yoru'yu alır mihawk ile birleştirir :)
 
O değil de Roger neden rocks'ı durdurmak istiyor ve Xebec neden ısrarla çekil önümden tarzı konuşuyor harbiden ilginç şeyler olacak gibi umarım soda güzel bağlar :) İnsan merak için de kalıyor Rocks ve tayfası niye geldi bahsettikleri şey ney? Roger neden orada ve neden sanki Xebec'i durdurmak istiyor gibi bir durum hissiyatı veriyor ve ne oluyor da Roger ve Garp birlikte Rocks tayfasını indiriyor Rocks'ın tam amacı neydi ada da ki .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık