Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarışın wb > Kel wb diyebiliriz bence, kellik güçsüzlük göstergesi olabilir
@kekomancer :eek:
Giriş mükemmel. Garp ve tayfası,roger ve tayfası, detaylı gösterilen rocks korsanları ve kutsal şövalyeler. Tek kötü yan hızlı ve geçiştirilen senaryo. İva meyveler merkezde dedi nasıl gideriz ederiz derken liman karıştı gittiler buraya kadar normal. Bm ne ara oraya geldi ve meyvelerin orada olduğunu nereden biliyor ? Birisi sızdırmış bilgileri, adada saftirik denizci-köleler-kutsal inekler ve şövalyelerinden başkaları yok. Hadi Bm bir şekil öğrendi kapışmaya girmeden geldi, saturn o noktanın dibinde neden izledi ona izin verdi ? Neden sadece kuma ile konuştu. Nika yı biliyorlar diye o ırkı yok etmişler bunu anladık tamam kabul, la o kadar gücün var ejder meyvesini de koru zahmet olmaz ise. Buraları çatır çatır yedi atladı mangaka. Hikaye neden kuma dan devam ediyor. 4lü grup birbirine girmiş bu nasıl oldu ? Zaten merak edilen bu. Kuma dan sonra devam et ana hikayede aksama olmaz ki. Girişi yapıp gelişme ve sonucu göstermedi resmen gösterip elletmedi... Film mi yapacaklar ayrı bölüm mü çıkaracak ne halt yapacak bilemem de acil bir şeyler anlatması şart öyle gün 10 gün kapıştılarla geçilecek bölüm değil bu. Çok güzel detaylı anawliz yapılır bu bölüme güzel teorilere gebe çünkü...
Bu iva ve kuma devrimcileri kurup sonra dragonu katmışlardır la, burada da etkisiz çıkarsa bu dragon denen herif şaşırmayın.
 
Oda zirvede karakterlerin hepsini çöp etmeyi başardı.

-Roger’ın kelle gitti.
-Garp’ı delik deşik ettiler.
-Shiki, çöp Luffy’e meze oldu.
-Big Mom ve Kaido üç yonko adayına yenildi.
-WB’nin, MF performansı ortada.

İnşallah Xebec yaşamıyor; Garling de sürekli uyumak isteyen tonton yaşlı bir dededir.Yoksa soda bu karakterleri de çöp edecek.
 
Güzel bölüm ama açıkçası geçen haftadan dolayı bu haftaki beklentilerim çoktu o yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım. Tanrı Vadisi'nin daha uzun süreceğini düşünmüştüm. Ama hem kısa sürdü hem de güçlü karakterlerin gençlikleri dışında çokta bir şey göremedik. Açıkçası bu hafta için Dragon'u görme ihtimalimiz olduğunda hypelandım galiba. Oda hala gizem peşinde hiç bir dövüş görmediğimiz gibi yine xebec'in yüzünü göstermedi.
 
O kadar tayfasını getirmişsin bide Rocks'u göstersen mükemmel olur ama Oda bey olmaz diyor ve Rocks'a tek bir laf ettiriyor oda "yolumdasın Roger" oluyor.Bu hypeı bakalım oda karşılayabilecek mi?
 
Adam Garp ve Sengoku'ya karşı tek başına dalıp, MF'nin yarısını yerle bir etti. Kaido ve Bigmom'u o gün için tek başına alsa şaşırmam.
Hocam o kadar olmaz videosunu atmak istiyorum ama bölüm konularında video yasak olduğu için tek diyeceğim şey:Hocam o kadar olmaz abartmıyalım yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık