Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garpi, Rogera karşı göndermişler ise Rocksa karşıda birilerini göndermiş olabilirlermi? Misal o dönemki Amiraleride Rocka karşı göndermiş olsunlar. Rocksta bunları paketlenmiş olsun.
 
Bu Kutsallar neye güvenerek bu kadar güçlü 6 meyveyi ödül olarak vermeye kalkıyorlar?

Hükümet kendi adamlarına bu meyveleri yedirmek yerine Kutsalların turnuva eğlencesi için bırakması da ayrı bir saçmalık.
Millete meyveleri hediye ediyorlar, tanrı meyvesini de Who’s Who ya taşıtıyorlar sonra da meyve bizden kaçıyor diye ağlıyorlar güçlerine bir şey diyemeyeceğim ama zekaları şaka gibi
 
Son düzenleme:
O dönemki Kaido ve BM yerine Oçoku, Gümüş Balta ve kaptan John koyulabilir. Içlerinden özellikle Oçoku Rocks öldükten sonra korsan adasına çökmüş 2 meyveli BB onu indirmek için Kobi ve Lawdan yardim almak zorunda kalmış. 4 Yonko varken korsan adasında bulunmak boru değil, ciddi güçlü çıkacak bence :)



Hancock için seni bıraksam beni yenersin diyor BB nereye düşük zorluk :) bir kere vs gösterilmedi %99 hazırlıksız yakaladı onu BB, meyve kullanmama da doğru değil Kurouzu attığı gösterildi zaten, muhtemelen Hancock diğerleriyle vs atarken karanlikla çekti meyveyi etkisiz hale getirdi o sırada da Ray geldi :)
Karasakal doğru bir hamle yaptı bunu adamın güçsüzlüğüne yormanız hata. İki as adamı taşlaşmış durumda. Eğer Hancock'u öldürse Koby ve denizciler bunca taşlaşan denizciden dolayı Karasakal'a saldıracak yanlarında iki tane Seraphim de var. Bunun dışında Rayleigh var. Bu cendereden çıksa bile büyük kayıplar verirdi hatta kendisi de ciddi yaralanabilirdi. Teach'ın yaptığı en mantıklı hareketti. Adam istediğini elde edemedi belki ama kaybı da olmadı zaman kaybından başka.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık