Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilirmi bilmiyorum ama meyveleri anormal. Bir bit yenigi var. Adadan gitmeden satürn'ün meyvesinin özelligi çözülebilirse digerlerinede benzer saldirilar uygulanabilir. Yara kaybolmasi, veya hareket engelleme, baska seylerde olabilir.

Veya bu 5'linin yedigi özel bir zoan türü de olabilir. Hükümet hakkinda çok bilgi yok. Hersey çikabilir bunlardan. Bulundugu yerde bir çember olusmustu heralde. O çember Yani o alan içinde ope ope gibi veya daha iyi özellikler ediniyorda olabilir.

luffy ve o uyanan robot kilidi çözecege benziyor. Kizaru olsada farketmez gücünü gördük. Satürn ve seraphimler daha tehlikeli duruyor simdilik. Gerçi onlarinda tek darbede ki hallerini görmek gerek.
Şeytan çoğu filmde, çizgi filmde, resimde yerin altında yaşayan bir varlık olarak tasvir edilir.Yani diğer bir ifadeyle şeytan yer altında, meleğin ise yer üstünde yaşadığı şeklinde genel bir inanış vardır.

Satürn meyve yeteneğini kullanırken tıpkı şeytan gibi yer altından yeryüzüne çıktı.Sanki Oda, Satürn’ü “şeytan” olarak tasvir etti.

Bilmiyorum ama bana Satürn ve diğerlerinin şeytanlarla ilgili bir bağları var gibi geldi.Belki de Im gerçektende bir şeytan çıkacak.

Belki de şeytan meyveleri olarak bildiğimiz şey aslında şeytanın meyveleridir.Ve buradaki şeytan da Im’dir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık