Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satürn ve diğerleri eğer ki Ope Ope ile ölümsüz olmuşlarsa yine Ope Ope ile ölümlü hale getirilebilirler mi?

Law, Im’e gençlik ameliyatının tam tersi bir teknik uygulayacak bence.
 
Mihawk Luffy'den 10 kat daha güçlü gibi. Seri sonunda Zoro Luffy'den güçlü olursa şaşırmayın.
Başkan sen neyin kafasını yaşıyorsun ya? Ciddi anlamda soruyorum bunu.

Mihawk'ın seviyesinin bir amiral kadar olup olmadığı bile meçhul. Luffy için rakipleri sayarken İmu, Teach diyoruz sen tutup Zoro'nun hedeflediği adamı önümüze koyuyorsun.

En güçlü kılıç ustası V.Nusjuro çıkarsa asıl sen şaşırma!
 
Bariz belli bence Exbex in niye adaya gittigi
Malum yarışma sonu kazanılacak ödül olan hazine sandıklarının içindeki Değerli şeytan meyveleri için.

Kutsal ejderler kolelerine bile şeytan meyveleri yediriyorlardi.Boa honcok ve kardeşleri yedirmislerdi hatırlarsanız.

Karasal korsanları adaya nezaman ayak basacak merak ediyorum doğrusu adada luffy olduğunu biliyorlar ve onda yol kitabesi gibi değerli eşyalar olduğunda.Gorecegiz bakalım diyecemde şu ara verme işleri olmasa
 
Umarım sODA bize replay yapmıyordur. Bu anlatılan gizem denilen şeylerin hepsini aslında şuan ki işleyişle görüyor ve seri sonu yine aynı gidişatta biterse ben derim abi bu sODA bizimle 20 küsür yıl dalga geçmiş.
Tekrar bir tanrı vadisi olayı yaşanmamalı bu seride eğer ki yaşanırsa bilin ki aynı şeyin morcivertini izliyoruz. Sadece isimler başka değişen birşey yok olmuş olur ve bu da aşırı can sıkıcı çıkar.
 
O yüzden yakın dövüş için çok işlevli bir meyve değil bence hele de k. haki uzmanı biriyle karsılasırsan. Katakuri Kizaru'yu patates eder kısaca :D
Yani gözlem hakisi iyi olan birisi, tekmeyi fark edip karşı hamle yapabilecek ve bunu ışıktan hızlı yapacak ama Kizar'u ışıktan hızlı düşünüp emir veremeyeceğinden hamlesini değiştiremeyecek ve tuzağa düşecek öyle mi? :d
 
Satürn ve diğerleri eğer ki Ope Ope ile ölümsüz olmuşlarsa yine Ope Ope ile ölümlü hale getirilebilirler mi?

Law, Im’e gençlik ameliyatının tam tersi bir teknik uygulayacak bence.
Olabilirmi bilmiyorum ama meyveleri anormal. Bir bit yenigi var. Adadan gitmeden satürn'ün meyvesinin özelligi çözülebilirse digerlerinede benzer saldirilar uygulanabilir. Yara kaybolmasi, veya hareket engelleme, baska seylerde olabilir.

Veya bu 5'linin yedigi özel bir zoan türü de olabilir. Hükümet hakkinda çok bilgi yok. Hersey çikabilir bunlardan. Bulundugu yerde bir çember olusmustu heralde. O çember Yani o alan içinde ope ope gibi veya daha iyi özellikler ediniyorda olabilir.

luffy ve o uyanan robot kilidi çözecege benziyor. Kizaru olsada farketmez gücünü gördük. Satürn ve seraphimler daha tehlikeli duruyor simdilik. Gerçi onlarinda tek darbede ki hallerini görmek gerek.
 
Fb den sonra bir bölümün son paneli olarak denizcilerin tayfayı mermi yağmuruna tutması, ertesi bölümün Luffy nin herkese lastik özelliği kazandırarak hayatlarını kurtarması gibi olayları kesin görürüz gözüyle bakıyorum. Bilemiyorum başka nasıl kurtulunur adadan. Satürn ün aradan çıkmasını tabiki olası bulmuyorum bu arada. Güzel bölüm.
Kizaru vs si Kaido luffy vs si kadar zorlayıcı olmadı luffy için. Kaido savaşındaki gibi 7 gün yatacagini düşünmüyorum. Birazcık gorosei yi oyalasalar luffy kendine gelip gorosei ile savasabilir. Bu oyalamayida kuma yapacak bence.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık