Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095: Ölü Olmanın Daha İyi Olduğu Bir Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 163 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 25 11.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 10.5%

  • Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devrimci ordusunda bir tane boş beleş insan yok bu arada hepsi kral çarlar. Bonney kısmına gelirsek flashback öncesi nika beni de kurtarır mı demesinden luffy'nin birazdan ayağa kalkacağı gözümde kesinleşti gibi.
 
Kutsal Ejder ve dünya hükümetini ben asiller ve altlarındaki şövalyeler gibi, daha doğrusu devlet- iç işleri bakanlığı gibi düşünmüşümdür. Bunlardan farklı bir organizasyon gibi. Sonuçta Gorosei diyor siz bizim görünen yüzümüzsünüz diye. Denizcilere direk emri İm ve Gorosei veriyor. Hatta Cp0 direk kutsalların altında. Gorosei bile bir şey yapamadı, doflamingonun shicibukai’den ayrılma kararında.
Beş Kadim, Doflamingo olayında bir şey yapamazdı, çünkü büyük sırları ortaya çıkacaktı. Doflamingo'yu öldürseler dahi sırrın dünyaya yayılma ihtimali vardı, o yüzden mecburen istediğini yapmak zorunda kaldılar.
 
Beş Kadim, Doflamingo olayında bir şey yapamazdı, çünkü büyük sırları ortaya çıkacaktı. Doflamingo'yu öldürseler dahi sırrın dünyaya yayılma ihtimali vardı, o yüzden mecburen istediğini yapmak zorunda kaldılar.
Sırdan kastın Dof’un kutsal olmasıysa, bu sır pek de çok önemli gelmedi.
 
Roger ve Garp’ın umarım çok önemli bir bahaneleri vardır.
Siz bunları görüp Xebec’i neden engelliyorsunuz anlamak güç.
Yıllarca amiraller ve CP0’ya Gorosei köpeği dendi peki Garp’ın yaptığı ne?
Bunlar olurken ne yaptı?
Üstüne üstlük bunları yapanları öldürmeye gelen adamı yenerek kahraman ünvanını almış ve bunu kullanıyor.
Valla pes doğrusu 2 efsane dediğimiz adam şuan gördüklerimiz kadarıyla efsane değil köle çıktı.
Beyazsakal’a Xebec nedeniyle laf edenler gördüki Beyazsakal Roger ve Garp’tan bin kat adammış.
 
Seri çok acayip bir yere doğru ilerliyor. Luffy bölüm içinde neden iyileşmedi acaba normalde kendine geliyordu hemen. Ayrıa bir çoğunuz fark etmiştir zaten ama rob lucci ve satürnün uyanışıyla luffy ve yamatonun uyanışları birbirlerinden farklı. Seride kötücül uyanışlar görebiliriz.
 
Adam Mjosgard'ı Gorosei'nin insafına bıraksa muhtemelen gorosei hayalet odada zoan formlarını açıp yıldız işaretinin ortasında adamı şapır şupur yiyeceklerdi. Garling adama direkt tek vuruşta temiz ölüm bahşetti. Bu sayıda da direkt ülkenin kralını indirerek, kralın tacını korumak için kanlı bi isyan organize edip sivil halkı da peşinde sürüklemesini engellemiş. Daha fazlasını yapsa planı deşifre olacak. Zaten bu yarışlarda en yüksek skor da bu adamdaymış. Muhtemelen üstün kılıç ustası teknikleri ile Kyoshiro'nun Komurasaki'yi geçici olarak ölü gösterdiği kesiş tekniğini elinden geldiğince fazla kişiye uygulayarak sivillerin kutsalların gazabından kurtulmalarını sağlıyor.
Muhtemelen bu yüce gönüllü adam Tanrı Vadisinde ilk teke gidendi. Bebeğini bile düşünmeden totoyu kurtarmak için kaçtı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık