Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu D. mevzusu troll mü yoksa gerçek mi ? Vivi'nin soyunun D. çıkması Gorosei ve İm'i şaşırtıyordu ve tam ismini öğrendikten sonra öldürüyorlardı Kobra'yı. Kutsal şövalye diye adlandırdıkları grubun başına yine kutsal ejder olan birini D. olduğunu bile bile koyacaklarını sanmıyorum mantığa ters.
Biliyorlardı.
 
Bu insanların milletin soyu sopuyla ne derdi var anlamadım.Zoronun soyu Ryumaya dayanır vay efendim nasıl böyle olurmuş neden gariban çocuğu değilmiş biri prens çıkar soylu çıkar öteki bilmem kim çıkar.Ne var bunda ne kastınız bu kadar.Adamlar sevmemek veya laf atmak için bahane arıyor bildiğin :D
Yok tam tersi normalde insanlar bu shounen karakterini normal bir velet diye seviyor. Mangaka mesaji da çalışıp cabalayip kendini kanıtlayacak diye gidiyor ama bir noktadan sonra yaptıkları önemsizlesiyor. Naruto vb hepsi aynı mantık, luffy köyünde shanks geçecek, Roger gibi sözleri söyleyen çocuktu. Dedesi amiral vb diye gidince yaptığı şeyler azalıyor. Coby daha değerli güç olarak diyorum. Nerede isimsiz bak acayip güçlünmis başarmış dediğin kişiyi özel bir şeye bağlayınca normal insanlar normal kalıyor. Kuina haklı o zaman. İstese de güçlü olamayacağı konusunda.
 
Reis ben donanmadan bahsetmiyorum, tek amiralden hiç bahsetmiyorum. Dünya hükümetinden bahsediyorum. Gorosei dahil hükümet kafaya koydu mu ortada Kaido'nun esamesi kalmaz o coğrafi üstünlük de amatör engeller sadece. 3 amiral ve filo amirali yeter zaten ekstraya bile gerek kalmaz.
Amiraller ve filo amirali dahil saldırdığında bir yonkou yu indirmekten çok daha fazla şey kaybeder dünya hukumeti. Devrimciler bu haberi alsa direk marijoise saldirip bir çok kutsal ejderi yakalar. Big mom kaidoyla yardıma gitse bir anda sayı üstünlüklerinden dolayı dez avantaja düşerler o kadar kalabalıkta big mom yenilmeze yakın olur. Karasakal için marijoise saldırmak ve ele geçirmek istediklerini ele gecirecek. Bu sadece benim sayabildiklerim. Wanoyu ele geçirmek icin ( ki bence big mom yardıma gelirse ele geciremezler) çok şey kaybederler hatta başkent sayilabilicek marijoise i kaybedecekler. Sence saldırmaya degermiydi. İmunun emri olsa bile gorosei itirazlariyla ikna edebilirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık