Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Zehir olan lol değil İnsan. Lol sadece insanın içindeki zehri ortaya çıkarıyor. Çocukken öğrendiğim birşey vardır. İnsanları top sahasında gerçek anlamda tanırsın. Futbol aşığı olduğum için futbol çevrem fazlaca vardı. Normalde sakin temiz diyebileceğim insanları top oynarken içinden canavar çıkıp toxıc iğrenç insanlara dönüştüğünü çok gördüm. Aylarca beraber takılıp gerçek anlamda tanıyamadığın insanları sahada 30 dk da tanıyabiliyorsun. :) Bu tarz oyunlarda adrenalin fazla olduğundan ve akış hızlı olduğundan dolayı düşünmeden davranırsın. Bu sayede rol yapamaz hale gelip gerçek kimliğin açığa çıkar.
Ne zamanlardı :D
 
Müsteşarın attığı videoyu görünce bir maziye gittim.

Lolde iki ana arkadaş grubum vardı. Bir tanesi ranked kastığım arkadaşlarımdı. Bunlarla oyunda tanışmıştım. Diğer grupsa okul mahalle falan. Burası da tam kaostu ya elwind kumarlarının aynısıydı. Genelde iki kişiyi çok flamelerdik. Trolleme falan çok olurdu. Eloları da düşüktü goldta takılırlardı. Oynarken çok keyif alırdım flame atmak eğlenceli oluyordu.

Bir keresinde en yakın arkadaşımın seri maçına yardım etmek için girmiştim. Bu çocukta aşırı toxic en ufak hatada deliren bir tip oynarken onun çıldırmasını izlemeye bayılıyorum. Neyse mid oynuyordu. Junguyla oyun başı tartıştılar. Mid itili değilken karşı ormana jungumuz girdi sonra öldü ve midi suçladı. Bu da dc de yine bana geldi sorunlu bir… diye başladı sonra seri maçı olduğundan tatlı bir dille kardeşim mid itiliydi gelemedim yazdı. 3. blue yu mide salcaktı işte. Blue salar mısın dedi gel dedi. Sonra bunlar blueya vururken salmayıp çarp attı önce adam olup haritayı takip et sonra blue alırsın yazdı. Sonra benimki kudurdu tabi sövdü buna. Bu da gelip arabalı minyonuna çarp atıp diğer minyonları da aldı.

Sonra benimki heroyu base e çekti buna sövmeye başladı sonra diğeri de baseye çekti karşılıklı küfürleştiler. O ara bizim yaşta 17 falan. Adam buna yaş sorunca 21 dedi neyse oyun bitti bunlar lobide hala kavga ediyorlar. Benle pre olduğu da bilinuyordu işte. Chatte barış demiştim buna neyse. Barısın kudurmalarını izlemekten aşırı zevk aldığımdan daha da kudurmasını istedim. Sonra la barış türkçe proje ödevini napcaz tarzı bir şey yazdım. Adam randomları döşedi lobiye. Sen daha liseli bile değil misin falan yazdı. Ben de ne lisesi abi 7. sınıfa gidiyoz biz dedim. Barış öyle bir kudurdu ki. Dc de bana sövmeye başlayınca hemen çıktım çünkü içindekileri dökemezse daha da sinirlencek .d Ordan arıyor beni açmadım. Telefondan arıyor yine açmadım. Mesaj attım kudur diye. Bu sonra bana baya sövdü.

Ertesi gün sen diye başlayıp baya giydirdi. Bizimkiler noldu diyince feedleyip kudurdu yeteneksiz dedim bu daha da sinirlendi falan çok eğlenmiştim. Baya sinirlendi de kardeşten öteyiz çocukla. Bu toxicliği birbirimize yapmayı çok severdik. Sonra acısını benden daha kötü çıkardı .d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık