Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Jujutsu Kaisen

3 4 ay önce Editör seri çok uzamayacak ama yakın zamandada bitmeyecek diye açıklama yapmıştı Mangaka 2023 de bitmesini isterdim açıklamasını 2023 de bitecek diye çevirip durdu bir çok site. Bence 2025 öncesi bitme ihtimali zor.
Pek ara veren birisi de değil aslında. Bana 2025'e kadar uzamaz gibi geliyor. Şu an bile 1 aylık ara verse 8-9 bölüm çıkarır bu sene. Son savaş haricinde artık pek bir şey de kalmadı savaş anlamında.
 
Bana da tam 350 civarı geliyor Kenjaku aradan çıkmış olsa 30 bölüme bile biterdi seri ama Kenjaku tek başına +50 bölüm yazacak bir karakter.
Kenjaku'yla ilgili fanların beklentilerinin yarısının gerçekleşmesi büyük şans olur. Fblerden bahsediyorum savaş anlamında epey çekeceğimiz var.
 
Daha merger diye bir olay var. Kesinlikle gerçekleşecek bence.
Ben şey bekliyorum misal o devasa yaratık gelmeden önce minyonları olur onları yenerler öyle büyür falan. Yani Maki Yuta Hakari gibi karakterler gene teke tek vs atar en sonunda toplu dövüş olur. Bu karakterlere power up lazım saçma olmaması içinde teke tek dövüşler lazım. Maki de gördük bir lanetli Naoya dövüşünde 5 tane power up aldı misal.
 
Bu arada yuta'nın tek başına kenjaku'yu yenme ihtimali yok gibi. Yuta ve Hakari beraber savaşırlarsa bir şansları olabilir.
 
Bizim tarafta olup da güçlü olan kimse yok.

Ana karakter zaten en etkisiz ana karakterlerden biri. Bıraksın bu işleri Mangaka.

Hep kötü yendiriyormuş zaten. Herhalde bizim MW @Millennium Wizard gibiler büyüyünce yemin etmiş öyle bir manga çizecem ki kötüler hep kazanacak diye.
 
Bu arada yuta'nın tek başına kenjaku'yu yenme ihtimali yok gibi. Yuta ve Hakari beraber savaşırlarsa bir şansları olabilir.
Ishigori savaşındaki haliyle zor olur. Ama ne kadar klasik olsa da taklit tekniğini küçümsememek lazım. Özellikle Gojo'yla Sukuna kapışmasını gördüğü için pek ele avuca sığabileceğini düşünmüyorum. Yine de Kenjaku kara delikten kurtulmuş adam iki gömlek büyük gelir sanki Yuta'ya.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık