Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Kaido ve King'in magma mıdır ateşleri onu bilemiyorum. Fakat normal ateş olmadığı da bariz. Normal ateş gibi çizmiyordu.

Normal ateş.



Magma





Bu da Kaido ve King'in alevli ejderhası... Düz alevlerde tonlama yokken magmada tonlama kullanmış, burada da o tonlamalar var. Magmanın daha akıcı formda olduğunu belirtmek için çiziyor sanırım böyle.







king ve kaidonun saldırısı magma gibi ateş , magma değil ,
şimdi şöyle olabilir sonuçta dressrosa dan beri 10 yıl falan oldu çizim tekniğini değiştirmiş olma ihtimali de var , geçen bölüm kumayı yakarken de varmıydı duman etrafında hiç dikkat etmedim.
 
Şu son bölümlerle beraber 3 tane teori videosu izledim ve One piece sevgim yerine geldi yemin ederim, Wano detoksu yapmış gibi oldum
 
Whitebeard'ın meyvesiyle dev tsunamiler yapabildiğini görmüştük. Benzer bir mantıkla Akainu da büyük savaşta yerin altındaki magmayı yüzeye çıkartıp büyük bir patlama yapacağını görür müyüz merak ediyorum. Yaparsa gerçekten tam bir görsel şov olur. Yada etrafındaki maddeleri eritip lava dönüştürebilir de. Hayal gücümüze kalmış artık.
 
Law room saldırısıyla istediği cisimleri yer değiştirebiliyor. Acaba karoseki bir kılıcı yer değiştirebilir mi? Yoksa kayroseki oldugu için değiştirmeye kalktığında denize düşmüş bir etkimi bırakıcak?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık