Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bleach (Anime)

Byakuya’nın gösterilmeyen dövüşünü koymaları güzel olmuş mangada yoktu.Mantıklı yapmışlar.Sternritter N Accutrone aslında tehlikeli bir yeteneğe sahipti.Yeteneği açıklanmadı ama muhtemelen rakibinin çok yakınına girmesini sağlıyor.Near diye tahmin ediliyor.Shunsui’nin gözünü almıştı.Byakuya korunmak için sanırım ona bankai açmış açar açmaz da teklemiş geçmiş.Byakuya’nın gücünü iyi yansıtmışlar.Hitsugaya dövüşü zaten iyi olmuş bölüm genel olarak güzeldi.
 
Yukarı çıktıklarında final yapar herhalde artık, 0. takımın dövüşlerini bekliyorum ywach'ın ben.
 
Benim aklımda çeviklik diye kalmış bu adamın gücü. Az önce de çeviriye nimble yazdım. İlk sonuç agile ikinci sonuç ise Nİmble idi.
Emin olmak için baktım hala Schrift açıklanmamış novellerde.Yakınında olabilme gücü mantıklı nedenlerden dolayı düşünülüyordu Shunsui’nin gözünü alabilecek kadar yakından ani bir saldırı gerçekleştirmek bir anda orada belirerek İchigo’nun kafasına nişan almak vs… Son olarak animede Byakuya bankai açıyor işte.Senbonzakura Kageyoshi’nin sahibini içine alan bir koruma alanı var o dairenin sınırlarına bankai yaklaştırmıyor seni.Oldu ki daireye girebilecek kadar hızlı ve yetenekli oldun Byakuya kendine zarar verme pahasına çapı daraltabiliyor.Tsukishima dövüşünde görmüştük bu özellikleri.O bakımdan Byakuya’nın bankai açmış olması bu düşünceyi daha da destekledi.Ama tabii bunlar tamamen bir varsayım açıklanmadığı için net olarak bilen yok senin dediğin de olabilir N harfinden gelen başka bir beceri de.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık