Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1093 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kata dışarıya çıkmıyor diye 300 bellysi eksik diyelim.

Kata = 1357
Marco = 1374
King = 1390

Aramaki, Issho, Borsalino = 3000

Yani 3 sağ kol 4000k yapıyor. Bir İmparator yani

2 Amiral de direkt İmparato ezecek güce çıkıyor. 6

Yani İmparator 4
Amiral 3
Sağ kol 1.3

Ödül = direkt Güç değil ama.. yine de dümdüz kenara atmaya gerek yok. Mesela Kid ve Law 3 ama 3 edecek güçleri yok argümanına katılıyorum ama.. onlar şuanki yaptıkları başarıyla. 1.8 ödül verilecek kıvama geldiler. İkisi birlikte bir Amirali yok eder artık. Bir tane sağlam güç artışında da zirveler arasına girerler artık. (Zirve derken en azından Amiral/ top tier muhabbeti)
 
ana karakter kardeşim öyle kolay zafer yok ona. sonra ana karakter diye ballı derler. Sırf hikaye yerinde ilerlesin diye savaşı uzatmıyorsa hiçbir şey bilmiyorum ya.
Sırf 1094. bölümde Luffy'nin yapacağı saldırının Japonca telaffuzu 1094 sayısının rakamlarının toplamının Japonca okunuşuna benzer bi şeyler olsun diye falan uzatıyordur bu. Sonra ceremesini biz çekiyoruz.
 
Kaido 149 bölümlük arc'ta 6 bölüm dayandı. Kizaru geçiş arc'ında 4 bölüm dayanırsa gayet başarı olur. Ben yine de yenileceğini düşünmüyorum.
Arcın yarısını savaşarak geçirdi Kaido ona rağmen ana karakter torpili dışında kimsenin yenebileceği bir karakter değildi, BM'de yan karakter kurbanı oldu. Yonkou'lar bu serinin zirvesidir mevcut gösterilenlerde. Geçebilir diyebileceğimiz bir ejder kısmı ve Dragon var onlarda nedir ne değildir belli olmadığından.

Amiraller serinin el kiridir bir önemi kalmadı onların,misyonu olan sadece Akainu var.
 
4 yonkou vs tüm denizciler yapınca
İmparatorlar 4 milyar değil reis. Yeni nesli 3 say. Teach 2 civarıydı hatta.
Şimdi düşününce Teach'e baya az ödül verilmiş o zaman dahi sıkıntı çardı. Luffy dahil Law ve Kid 2 den başlamalıymış. 3m ödül ile Amiral kadar güçlü demeye getirmek istedi yazar herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık