Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Nika'nın ölüyü diriltmesi olmasa öyle abartılacak bir yanı yok ya. Onun da bir sınırı olduğunu öğrenirsek güç anlamında tanrı meyvesi abi yenilmez geyiği tamamen biter.
Kizaru'nun burada Luffy'i dövüp kalkamaz hale getirmesi seri için bulunmaz bir lütuf olur ciddili :D
O lütfu bize Karasakal yaşatacak. Yami yami için nimetmiş gibi yorumlar görmeyi bekliyorum. :D
 
Bu Nika'nın ölüyü diriltmesi olmasa öyle abartılacak bir yanı yok ya. Onun da bir sınırı olduğunu öğrenirsek güç anlamında tanrı meyvesi abi yenilmez geyiği tamamen biter.
Kizaru'nun burada Luffy'i dövüp kalkamaz hale getirmesi seri için bulunmaz bir lütuf olur ciddili :D
Ben diyorum bu meyve hala beş para etmez. Beni etkileyen bir güç gösterisi olmadı. Büyük yumruk çekti bir tek onu da lastiğin uyanışına yedirirdi. Katakuri gibi uyanış bekliyorduk zaten. Etrafını lastik yapması beklenen bir şeydi. Rakibini lastik yapıyor. Bir anlamı yok. Niye rakibini lastik yapasın? Luffy lastik diye çok avantajlı deniliyor. O zaman rakibe de avantaj veriyorsun.

Yıldırım tutması. Bir işe yaramıyor. BM yıldırımlarla oynuyordu ne yapabildi Law'a Kid'e onlarla. Boş işler yani. Uyanışla sınırları arttı daha çok uzayabilir ve daha çok genleşebilir de se şimdiki yaptıklarının hepsi çıkardı. En azından saçma absürt bir dönüşüm görmezdik. Base halinde uyanış atakları kullanırdı. Tadından yenmezdi. Şu haliyle saçma tip çizimleri ve rakibi lastiğe çevirmesi olmasa zaten lastik uyanışı. Ama beklediğimiz gibi kullandırtmadı. Oysa Katakuri'nin uyanışı çok güzel bir örnek olarak duruyordu orada.

Meyveden hala ekstrem bir güç görmedim. Hakisi olmasa Kaido bu adamı eritecekti. Seride açık ara en güçlü şey magma olarak geçiyor. Kaido final form olarak magma gücü çıkardı. Ana karakter kral haki ve temassız haki aynı anda basmasa eriyecekti. Bu bölüm Akainu çıkıyor, Kuma'nın bacağı koparıyor, yüzünün bir kısmını eritiyor felan. Bomboş güçler.

G4'e de zamanında çok büyük algı kasıldı. O torpilli güç felan diye. O da hakisiz beş para etmeyen bir güçtü. Hala öyle. Kizaru meyvesiyle hiç kasmadan G4 Snake Man'in hızını aşıyor. Yanisi Oda Teach ile bizi bu dertten kurtarır inşallah.

Tadında lastik teknikleri çok iyiydi. Snake Man'in teknikleri iyiydi. Kaido karşısındaki G5'e kadar olan lastik kullanımı en idealiydi. Ona bir Katakuri gibi uyanış ekleyip saçma sapan olan G4 süresi muhabbetini bitirse Kaido'yu öyle de gömerdi.

Oda ama yenilik aradı. Yeni bir kan aradı. Yeniden seriye bağlamak için G5 çıkardı. Reklamı iyi yapıldı. Belki de youtuber tepkileriyle felan bile desteklendi. Şimdi dünyada herkes G5'i seviyor gibi duruyor.
 
Askerlik yapmamışsın belli ya da bedelliydin. Askerde bu bölümdeki lafların 100 katını küfürler eşliğinde yersin ve emredersiniz komutanım diyerek cevap verirsin, ortada bir emir olmasa bile...
Buradaki sorun şu ki kutsallar ne asker ne de komutan, donanmaya dahil değiller.

Ayrıca evet askerlik yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum :D
 
Yani işine geleni alıyor millet bölümden. Bende şunu diyeceğim.

Luffy g4 formunda Kral haki kullansa bile yenemeyeceğini anlayıp hemen g5'e geçmiş. O yüzden kral haki kullanmayıp g5'e geçti. :D
Düzgün bir üslupla cevap yazmayacaksan hiç alıntılama beni.
Millet bölümden işine geleni alıyor deyip g4 formunda kral haki kullansa bile yenemeyeceğini anlayıp g5 açtı demesini biliyorsunuz.Yani ne diyelim aaa evet haklısın ya luffy bariyerlere gitmedi tekmeden dolayı yenemeyeceğini anlamış bak bu bizim aklımıza gelmemişti vay canına süpersin mi diyelim?Sence bu yaptığın yorumda bölümde işine geleni alıp yorum yazan kim oluyor?
 
WB'ye bin beş yüz tane mermi sıkmışlar bilmem kaç tane kılıç sokmuşlar sabah akşam gelip akainu diyorsun.

sen bu seride silahla ölen mi görmedin yoksa kılıçla ölen mi görmedin.

zaten söylediğin şeylere de gelip eee biz de böyle mi söyleyelim demen komik.

Luffy, g5'siz dövüşebiliyorsa dövüşseydi Alpamış :gamyon:
WB Gura Gura'sız bir Koramiral'le dövüşemiyor biliyon de mi? Tüm dünyayı tepetaklak etmek zorunda kaldı bir Dev'i indirmek için.

Hadi buna da cevap verin.
 
Valla karasakal yaşatırsa sıkıntı olur işte, nika iptal oldu Luffy bitti derler hayatta dilinden kurtulamayız Luffy sevmeyen agaların :D
Luffy her temasta bulunduğunda meyvesi iptal olacak. Haki ile beraber temassız saldırılarla götürecek. %25-30 meyve %70-75 haki ile daha çok hakinin yoğun olduğu bir dövüş olacak o bence.
 
WB Gura Gura'sız bir Koramiral'le dövüşemiyor biliyon de mi? Tüm dünyayı tepetaklak etmek zorunda kaldı bir Dev'i indirmek için.

Hadi buna da cevap verin.
İstediğin kadar Gura gura ile Enma'yı, Nika'yı eşitlemeye çalıştır benim nezdimde bir önemi yok söylediğin şeyin.

Nika > Serideki tüm meyvelerin toplamı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık