Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajın ortasında bulanık gözken bir boşluk var, oraya tıklar mısın? Aradığın cevabı bulacaksın emin ol. :D

Shanks ve Teach daha güçlüdür net.
Teach mi, sanmam. Meyve iptaliyle bir şeyler yapabilir ama çok çapsız biri gibi geliyor bana. Shanks ise bırak en güçlü yonkoyu, en güçlü karakter bile çıkabilir.
 
Luffy hem son güçte tekmeyi yedi sonrasında devasa robotun içinden geçerek onu ikiye ayırarak ciddi darbe aldı ve sonrasında bariyere tosladı.Ve bunu snake formunda yedi.g5 değil.
G5 Luffy'nin aynı tekmeyi karşıladığını düşünüyorum, tekme aynı şiddetle sahibine geri sekiyor ve onu bariyere fırlatıyor. Sapandan çıkmışa döner Kizaru.
 
Dev Robot 200 yıl önce marijoe'ya saldırıyor. Bugün ise robot sayabileceğimiz Kuma'nın Marijoe'ya saldırdığı bölümde dev robot aktive oluyor.
 
Bence onda iyi olduğu için böyle söylemiş. Kaido'da yanlışım yoksa haki için güç diyordu. Kişi neyde iyiyse güç olarak onu öne sürüyor gibi hissettirdi bana. Kendini övmenin bir yolu yani. 🙄
kizaru'ya değildi lafım. övünmekte sonuna kadar haklı gücüyle ama dünyanın en saçma gücüne sahip luffy çünkü hayal ettiği her şeyi yapabiliyor. sen istersen ışık hızında hareket et. ne anlamı var ki luffy karşısında? ben karadeliğe dönüşüyorum dese kizaru ne yapabilir? zaten doğru düzgün bir güç dengesi yoktu seride ama var olanı da yıktı luffy.
 
Akainu Boney için senin hükümetten kaçtığını duyunca korkmuştum ama attık her şey bitti diyordu yakalarken . Şu an Kuma için değişik bir duygu içinde .

Sanırım Kumanın geçmişi Amirallerin bile üzüleceği türden bir geçmiş .
 
Luffy Kizaruyu ciddiye almıyor gibi duruyor Kizarunun bu görevi yapmakta ki üzüntüsünü fark etmiş gibi ve dediğim gibi bariyer katmanından geçerken almış tüm hasarı Luffy. Bu arada tek övünç kaynağı kenbunshoku hakisi olan genetik bozukluk Sanji yine eksi yedi gerçi eski bölümlerdeki gibi aklı çalıştırıp başka iş peşine gittiyse tamamdır. Yalnız Luffy adadaki herşeyi hisseder olmuş bariyerden gelip eliyle koymuş gibi Kizaruyu buldu ki baya kısa bir zamanda oldu tüm bunlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık