Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm genel olarak sağ kollara eksi yazdı amirallin net olarak üstün olduğu gösterildi. Ama yonkoulara eksi yazdığını düşünmüyorum çünkü Luffy'nin base meyvesiz h.hakili hali Kata dövüşünden çok daha güçlü.
Kizaru'nun h.hakisiz Luffy'e üstün gelmesi yonkouların seviyesini düşürmez zaten Kaido tek atıp geçtiği bir seviye sonuçta.
 
pek beğenmedim idare eder derecedeydi bence ama bu akainu nedir arkadaş... herife bi merhaba demeye gelmiyor, karşısına çıkan illa bi kol bacak kaybediyor. gerçekten çok tehlikeli ve işini inanılmaz ciddiye alan biri. ilerleyen zamanda uyanış açtığında yapabileceği şeyler beni ürkütüyor açıkçası.
 
Bölüm sağ kollara eksi falan yazmadı. Sağ kollar, Amirallerden zaten her zaman daha zayıftı.

Vista ve Marco, Sakazukiye saldırıp ciddi hiç hasar bırakamadığında.. Borsalino ve Sakazuki ise Newgate'e ciddi zararlar verdiğinde o mevzu kapanmıştı.

Fuji ve Ryo 3 Milyarlık adamlar İmparator seviyesi olmadıkları da çok net.

Eski üçlü 4 Milyar eder mi onu göreceğiz şimdi..
 
Altına imzamı atarım oda bizi trollüyor yıllardır, biz de burada ciddiyetle adamın aslında düşünmediği şeyleri sanki düşünülmüş gibi kendimizce ciddiyetle tartışıyoruz. Ama bu serilerde genel de hep böyle oluyor bu. Başlarda zevk veriyordu da artık zevk de vermiyor bu tartışmalar. Buraya sadece karakterle bütünleşmiş kişilerin yorumlarını okumaya geliyorum artık :D Serinin kendisinden daha fazla zevk verdiği oluyor bazen. Bir de alışkanlık sanırım.
Bende eğlenmeye diye giriyorum zaten. Spor tartışmalarını okuyorum arada bir spoiler'a bakıp çıkıyorum işte. Heralde Kaido vs Luffy'den beri mangayı okumuyordum bile. Bakıp geçiyordum öylesine. Kizaru, Garp gibi karakterler dahil olunca bir bakıyım dedim o kadar.

Ciddi ciddi tartışanda 2 kişi kaldı heralde. Birisi buranın en büyük trolü @Alpamis. Diğeride aha bu @İtachi_27 :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık