Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğruları söyledi diye değil, savaşa engel olmaya çalıştı diye. Yaptığı doğru olsa bile bu eylem suç değil mi? Ki adı üzerinde savaş alanıydı, adam gergindi zaten. Burada ise rahat rahat Kumayı engellemiş, kafasında bu akşam ne yesem diye düşünüyordur muhtemelen, durumlar aynı değil yani.

Birazcık taş kalpli olabilir ama direkt öldürmez herhalde 🥴
Nalakası var, adam Kuma’yı durdurmaya gelmiş, savaş modu açmış, bunlar azar çekiyor. Sıradan halk olsa elinden kaçırdığı Kuma’nın hıncını masum halktan zevkle çıkarırdı kızıl köpek.
 
Antik robot ile joyboy arasında gizli bir ilişki falan mı vardı acaba , bunca sene yatmış , kalp sesini duyunca uyanıyor , güneş enerjili falan bu heralde , luffy nika formuna geçince bataryasını fulledi gene.
 
Bu bolumde güneş (fuzyon) tanrısı, ana alev (fuzyon enerjisi), antik robotun hareketi ve buna benzer sekilde kumanin aniden dünya hükumetine saldırması olayları arasında bağlantı kurulmaya başlandı. Kalp atisiyla fuzyon enerjisi ve -kuma dahil- robotların bu enerjiye tepki göstermesi arasında bir bag olustu sanki. Tabiki bunlar ilk izlenim.
 
Yav g5e bile bir noktada alışıyorum da şu toon force efektler, toon stili dövüş akıl tutulmasını hakikaten aşamıyorum. Yani bu pörtlek gözle dövüşme saçmalığından keyif alan insanların bunca bölüm one piece'den nasıl keyif aldığını da anlamlandıramıyorum. Luffy gülerek dövüşsün lafım yok da şu toon efekt işine ısınmam mümkün olmayacak herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık