Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizci seviciliği de bir yere kadar ya fazla da övülecek bir tarafları yok. Tamam güçlü adamlar var, içlerinde vatandaşlara karşı olsa çok ponçik yürekli istisnalar da var falan ama yönetim kısmı özellikle utanmasalar bunlar yağmalayacak da korsanlar kurtaracak adaları. :oops:

Mutlak iyi değiller de, en iyiler şu an için.
 
Sabah ki Spoiler Doğruymuş Demekki O Zaman Kuma Magma Çukurun da Erirken Tanrı Vadisinde Kuma Flashback i Göreceğiz
 
Kuma üzerinden drama kasıp hükümete karşı okuyucu daha da kinlenecek . Böylece devrim ordusuna bir sempati oluşacak . Zaten son olaylar hep hükümete karşı okuyucuya nefret uyandıran olaylar .
Doğru bildin, kizaru da sert sert kötü adam bakışı yapıp “emir demiri keser” modunda dolaşıyor, en iyi dostuna yamuk yapıyor. Artı kuma da patates olacak. Denizciler ve hükümetin yok oluşuna zemin hazırlanılıyor. Eğer ilk Amiraller devreden çıkarsa, demek ki karşımızda Amirallerden çok daha güçlü elemanlar var, Im ve Gorosei gibi.
 
Bir Luffy fanı olarak yazıyorum;

One Piece ilk başta “taş kağıt makas” mantığı ile dövüş çiziyordu. Yani spiderman’in yaptığı gibi Luffy hem gücünü buluyor hem de rakibinin bir açığını bulmaya çalışıyordu. (Croco, Enel vs)

tabii Oda bunu böyle sürdüremem dedi ve seriye çok önemliymiş gibi gösterilen savaş tekniklerinin benzerini yapabilmesini sağlayacak Gear 2’yi açtı.

yalnız amiraller vs o kadar uçuk güçlere sahipti ki bu yetmeyecekti. Kral haki dedi onu bunu dedi 500 bölüm işlemedi çöp bayıltmaktan öteye geçmedi.

G4 açtı o bile belliydi ki hiçbir şeye yetmezdi. Rakibin ışık hızında gidiyor, lav atıyor vs vs. Oda ise artık pes etti ve tembel yazarlığın dibine vurup meyveyi değiştirdi. Luffy’i sınırsız ve absürt güç sahibi bir tanrı yaptı. Çünkü Luffy tasarımı ve Oda’nın güç konusundaki kötü yazarlığı yüzünden artık asla zirve isimlerle başka türlü kapışamazdı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık