Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kollarla g5 açıp dövüşmez amirale bile Snakeman açıyor.Sağ kol seviyesi ve amiral arasında uçurum var.Luffy Kizaru ile dövüşürken Zoro sağ kolla dövüşemez Kaido gibi yenilmez bir rakip olsa olabilirdi.King’i yendiği şeyler Lucci’yi yenmesine yetmeyecek zaten bu bile başlı başına kanıtı.Oda Kaku’ya ayar çektirdi ama bunu Lucci’ye yapacağını sanmıyorum arcta önemli bir rol verdi.
Lucci karşısında G5 açmasının tek sebebi Vegapunk'ın o bölümde tanıtım yapacak olması. Kabul et veya etme böyle. Luffy, Kizaru ile dövüşürken Zoro sağ kolla neden dövüşemiyormuş? :D Yakın güçte olduklarını mı düşünüyorsun? Geçiş arcında gayet de dövüşebilir.
 
WB ile Denizcilerin savaşını gördük. WB korsanları yok oldu, Denizcilerde erler dışında hasar alan yok.

Cidden şu oluşumun herhangi bir yonkodan korkacağını düşünüyorlar. Denizciler BM ve Kaido tayfasını aynı anda yermiş.
Bkz, Yonko’dan korkmayan denizciler; bütün bir oluşum sadece bir Yonko’nun gelme ihtimalinden dolayı bir araya toplanıyor(wb), harekete geçmesiyle oluşumun başı(sengoku) Dünyanın En Güçlü Adamı(wb) geliyor diye tirtir titriyor, Wano’ya Kaido olsaydı gelmezdik diyor bunların en güçlü üç elemanından biri(aramaki), yeni Yonko Luffy’i paket edeceğim diye niyetlenip, bir Yonko’nun(shanks) h. Hakisine eman diliyorlar(yine aramaki). 50-100 gemi toplatıyorlar, ikisi bir araya gelince teyakkuza geçiyorlar (wb-shanks), yine ikisi(kaidou-big mom) ittifak yapacağı zaman dünyanın sonu geldi diye ödleri patlıyor ama tabii korkmuyorlar, sadece korku kelimesi, bunların tavrını tanımlamaya yetersiz kalıyor çünkü. Şu OP aleminde denizcileri Yonko kadar korkutabilecek tek bir şey daha yok.
Luffy sadece bir bölüm içinde en güçlü formuna geçmiş. Gear bile açmadan alır diyenler vardı. Gayet bir başarıdır bu.
Lucci’de de geçti. Adamın yeni formu, geçmesine niye şaşırıyorsunuz? Ayrıca Lucci’de direk geçti, G4 Snake Man ile yaptığı gibi rakibini tartmadı, bu durumda Lucci daha mı başarılı oluyor?

Şu spoiler’ı gördüğümde zerre heyecan yapmadım bu arada, altı üstü sürtüşmüşler dedim, şu an her şey beklediğim gibi gidiyor. Bir Amiral’in Yonko’ya tekme atabilmesiyle, Amirali övmeye çalışmak, övmek değil sövmektir bu arada. Bu kadar zavallı mı bu karakterler tekme attı diye övüyorsunuz?
 
Kaido ile ip atladı meyve sen diyorsun op olan tek şeyi enerji yenilemesi :oleyo2:
İp atladı da ne oldu? Kaido oyun oynadığın yeter diyor. Kaido'nun meyvede adaları uçuran her türlü elementsel güce sahip, rüzgarları kesici, formdan forma sokan Ejderha Mistiği. Karşıdaki adamlar meyvesiz savaşıyor gibi niye konuşuyorsunuz.

Kaido çok bariz bir şekilde ilk turlarda meyve avantajıyla öndeydi. Yeri geldi şarap ile haki artırdı. Kaido savaşın büyük çoğunluğunda hibrit formdayken Luffy her kullanışında kendisine zarar veren Gear formları ve base haliyle uzun süre savaşıyor. Niye boş yapıyorsunuz.

Kızıyorum ama bak.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık