Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni toprak ile karşılaştı arkasına eski toprak gerçek amirali koydu getirdi Oda.Amiral eder diye şu adamlar kadar güçlü olur demiyoruz sıralamaya bir yerden girer.2 milyarlık adam da amiral olur Teach’i 2 milyarla yonko bile yaptıklarına göre.
Ederi en fazla sağ kol civarı. Sağ kolları da küçümsenen Aramaki bile adam yerine koymuyor. Arada o kadar fark var.
 
Nika bu seride gösterilen en güçlü meyveden en az 10 kat daha güçlü bir meyve.

Bunu ne kadar erken kabul edersen o kadar rahatlarsın.
Abi vallahi boş yapıyorsunuz. G5'te bile temelde attığı tekme yumruk. Gidip sonda nihai teknik olarak ada büyüklüğünde yumruk atıyor. Onda da hakisi olmasa yumruğu eriyecek. Kizaru sanki ışık hızında logia meyvenin avantajı olmadan savaşıyormuş gibi tepkiler veriyonuz. Kizaru'nun meyveden gelen gücü Luffy'nin g2 g3 g4'te meyveden aldığı güçlerden kat kat fazla. Bu çocuk şu an haki ve genel anlamda fiziksel olarak güçlenmesine bağlı bu seviyede oluşunu. G4 Dressrosa'dan beri kat kat güçlendi. Değişen G4 olmadı hakisi oldu.

Karşıdaki adamların meyveleri boşmuş gibi konuşuyorsunuz. WB'nin meyvesi en güçlü meyve diye anıldığı için ilgiyi buna çekmeye çalışmaktan başka bir şey yaptığın yok şu an.
 
Niye onlar meyve kullanırken 5 yaşındaki çocuğun hayal gücü gibi mi dövüşüyor?
Avatar güzel olmuş. :d
Ederi en fazla sağ kol civarı. Sağ kolları da küçümsenen Aramaki bile adam yerine koymuyor. Arada o kadar fark var.
Sağ kollarla g5 açıp dövüşmez amirale bile Snakeman açıyor.Sağ kol seviyesi ve amiral arasında uçurum var.Luffy Kizaru ile dövüşürken Zoro sağ kolla dövüşemez Kaido gibi yenilmez bir rakip olsa olabilirdi.King’i yendiği şeyler Lucci’yi yenmesine yetmeyecek zaten bu bile başlı başına kanıtı.Oda Kaku’ya ayar çektirdi ama bunu Lucci’ye yapacağını sanmıyorum arcta önemli bir rol verdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık