Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davul sesinin çok önemli bir şey olmadığını düşünüyordum ancak yanılmışım.Sembolik bir şey değilmiş.

Bu davul sesi biraz Shirahoshi’nin ki gibi birşey.Yani bilinçsizce kullanılmasına rağmen çevresindekileri etkileyebiliyor.Shirahoshi, deniz canavarlarını kendi etrafında toplayabiliyordu.Luffy’nin davul sesi ise antik olan şeyleri canlandırabiliyor gibi.
Vegapunk anlam veremediği bir enerjiden bahsediyordu. Antik yüzyılda kullanılıyormuş Luffy g5e gectiğinde etrafa bu enerjiden saçıyor olabilir.
 
Kizaru tekmesi sonrası kaidonun vurduğu gibi lütfünün gözler kaymadan g5 e geçildiyse kaido>kizaru
 
Dövüşün son anlarına doğru Kaido en güçlü saldırılarından birini 1 saniye kadar çarpı gözle karşıladı Luffy. Bu işi bitirelim deyip Bajrang'ı ortaya koyması all-in yapalım böyle sabaha kadar sürer demekti aslında. Luffy de kaçınabilir Kaido'dan. Ee sonra?
Luffy o formunu sonsuza kadar sürdüremez, diğer halı de baş edemiyor zaten. Sonuç belli.
 
Gorosei dedenin kimle savaşacağı da belli oldu sanırım. Bu antik robotla savaşacak muhtemelen. Şu Oda denen yaratık Kuma'dan niye gizem kasıyor anlamış değilim. Lan 1000 küsür bölümü geçmiş son arca yakınız diyorsun hala salak gibi bir şeyler saklama peşindesin. Bari bunu mantık çerçevesinde yap bu yarım akıllı kuma neden tek başına ışınlanıp intihar girişiminde bulunacak hareketler yapıyor ? Neden dragon ve diğerlerinden yardım almıyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık