Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Hikayeyi etkilemeyen arcları çıkartabilirler. Skypie mesela önemli bir arc mıydı? Ya da Thriller Bark. Gerçi Brook'un katılması için koyarlar onu. Banaro adasını da çıkarabilirler. Karasakalın direkt Ace denizcilere teslim ettiği gösterilir sadece. Sabaody ve Amazon Lilly olması şart bence. Oradan ID ve MF savaşına bağlanır.
Hocam skypiaya herşeyi dersin de önemsiz arc demezsin ya,ana hikayenin en fazla anlatıldığı arc skypia

Tb kuma,Moria var.nereye çıkarıyorlar.brook var.kuma var yani.
 
Hocam skypiaya herşeyi dersin de önemsiz arc demezsin ya,ana hikayenin en fazla anlatıldığı arc skypia

Tb kuma,Moria var.nereye çıkarıyorlar.brook var.kuma var yani.
"Oda'nın onayı doğrultusunda bazı arclar komple çıkartılabilir " dendiği için 2 yıl öncesinden ilk aklıma gelenleri yazdım. Benim 2 yıl öncesini pek hatırladığım yok ki. Ve ben ilk animeden başladığım için Skypie ve Thriller arcı sonradan geri dönüp baktığım yerlerdi.

Her arcın kendine göre hikaye için yeri var zaten. Hızlı bir şekilde göstermeleri lazım o zaman. Ee bunun hiç mangasını/animesini bilmeden dizisini izleyen de bir şey anlamaz durumdan. :D
 
Bazı arclar çıkarılabilirse one piecein ne olduğuna dair ipucu da gelmiş olur. Mesela Skypia çıkarılırsa demek ki, altın şehir vs hiç alakası yok one Piece ile.
 
Biraz umutlanmaya başladım ama tabi yine de Netflix 2.sezon için onay verir mi, bilemem. Netflix ten resmi açıklama gelmeden birşey diyemiyorum. Grev ne zaman biter o da belli değil. Ben yine beklentilerimi düşük tutayım en iyisi.
 
Az önce bitirdim ve nasıl desem... Düşündüğümden daha çok tatmin etti beni. Animeden ayrılan kısımları var mıydı, elbette vardı ama yüzde yüz aynı bir yapım olmasını beklemiyordum zaten. İçimde ikinci sezonun geleceğine dair bir his var ama bakalım. Karakterler arasında en çok bağdaştırdığım Luffy, Zoro ve Buggy oldu kesinlikle. Bu üçlüyü yıkabilen olur mu diğer sezonda bilmem. Biraz zor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık