Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy vs Kizaru Akıbeti

Luffy vs Kizaru 2.Raunt Ne Olur?

  • Luffy 2.Rauntta Kizaru'yu yener.

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    9
Kizaru meyve saldırısı yapmayı kesmeyeceği için Luffy atakları savuşturmak için mecbur G5'e geçecek. Yumruk yumruğa bir savaş olsa kral hakili düz hali de iş görür. Gerçi Luffy şaklabanlığına da G5'e geçiyor ama ben geçmez demiyorum geçmese de iş görür diyorum. Oda burada amiral yıktırmaz ama o adadan eksiksiz ayrılmaları için amiralin iş göremez durumda olması lazım. Saturn'e bir şey olmadığı sürece Kizaru'yu engelleyecek tek kişi Luffy orada.

En olası ihtimal Luffy baskın gelince Kizaru'nun "Benim ocakta çayım vardı" edasında bir söylemle Saturn'e gitmesi.
 
Şahsen KK liginde denilen karakterlerin öyle büyük üstünlükleri olduğunu düşünmüyorum. Kaido ve Sengoku dövüşün her aşamasında acaba dedirtir yani. Tabi bu ufak farka rağmen ayrı lige koymak istersen bir şey diyemem. Bana göre gerçekten o ligde diyebileceğimiz 2 karakter Im ve Xebec olabilir.

Oden işin hikayesi bence. Kaido'ya karşı fırsatı buldu ama değerlendirmedi. Sonrasında tek yedi oturdu. Güncel Kaido'ya karşı hiç şansı olduğunu düşünmüyorum. G5'in Kaido'yu rahat aştığını da düşünmüyorum. G5 modunda Kaido'ya ciddi bir hasar veremediği gibi bir ton dayak yedi. Savaşın sonunda olay yine hakide bitiyor.

Teach'de şu an için diğer yonkou'lardan çok üstün olan bir özellik görmedik. Meyve iptali Luffy'ye karşı en sıkıntı güçlerden biri olduğu için daha iyi gözükebilir. Güçlendirme alırsa zaten çok farklı konuşuruz. Shounen seri olduğu için kesin de konuşamıyorsun. Genelde beklenmedik anda tüm dünyada saçma sapan güç artışları oluyor.

Amiraller ve yonkou arasında bence de fark var. Eskiden bu farkın daha keskin olduğunu düşünüyordum ama güncele doğru Oda heriflere artı yazmaya başladı. Üstte dediğim gibi Luffy zorlanırsa bu adamlar beklenilen gibi değildir demektir. KK da gelse %70'inde yenemez. Luffy dayak atıp geçerse ona göre yorumlarız. 1-2 bölüme belli olacak zaten.
Odeni hiç sevmem ama o dönem kaidodan güçlüymüş. Yenilmesi için bir ton şey gerekti vs. Düzgün vs çizmiyor oda o yüzden de çok net konuşamıyoruz. O 20 yılda illa daha da güçlenmiştir ama bence gidip 2 kat güçlenmemiştir zaten yaşı 40 a dayanmıştı nerdeyse. Çok farazi bir muhabbet olduğundan yine ne konuşsak boş ama kaido kendisine hala rakip gördüğünden, wb gibi isimlerin defalarca övmesinden, kaidoya hile olmasa neredeyse 2 atacak olması, o 800 derecelik kazandaki dayanıklılık feati vs bir dövüşte odanın amirallere ya da yonkoulara öyle kolay kolay yedireceğini sanmam aynı ligde geliyor bana. Harcanabilir amiral ya da yonkouları da yendirir bence. (Bm(?) ryo(bunu net yer) gibi gibi)

Ya teach olayı serinin başından beri kk savaşı bu adamla yapılacakmış gibi çizdiğinden beklentim var yoksa gösterdiği feat falan aşırı leş. Şu an Shanks'ın yaptıklarının benzerini BB'de yapmalı bize bu adam olmuş dedirtmeli de anca luffy savaşında uyanışlarla vs göstercek gibi. Keşke öncesinde gösterse. Beklenileni hiç veremezse Shanks üzerinden yapar muhtemelen.

G5'teyken hasar almıyordu, Kaido'nun tüm atakları sanki sıfır vuruyormuş gibiydi. Alay edercesine dövüşüyordu ve o final saldırıları arasında ciddi güç farkı vardı. G5 in süre sorunu olmazsa Kaido'ya karşı aşırı zorlanacağını sanmıyorum. Süre sorunu varsa yine kaybetmeyi başarır bizim luffy o ayrı .dd

Bakalım umarım luffy vs kizaru sonlanacak şekilde çizilir de net bir şey görürüz. Araya bir şeyler girip dövüş yarım kalırsa hala daha tam oturmayacak kafamızda.
 
Kullanacağı hakilere bağlı. G4'le ölümüne dövüşse kazanabilir ama g5 açıp zorlanacaktır.
 
Belki başkalarına nazaran daha az hasar alırlar ama sağlam canları yanar yine de kk bile olsa. İlk üç amiralden itibaren üst ligi nükleer güç gibi düşün. Birinde bin birinde yüz tane olsa ne yazar?

Wb ve garp yaşlı halleriyle varlık gösterseler de ciddi hasar aldılar. Zirve hallerinde yenerlerdi evet ama yine büyük izler bırakırdı seri başı amiraller.
Aramaki falan o hissi vermedi bana onu katamıyorum bu lige. Ama belki o da o güçtedir.
Garp ve Roger birbirlerini ölümün kıyısına getirmişler ama ikisinde de ciddi bir yara izi yok. Kizaru ve diğer yeni yetme amirallerin bu ligdeki adamlara yüksek hasar atması çok olası gelmiyor bana. En fazla dövüş sonrası üç beş yara bandı ve bandaj takarlar. Tıpkı devrim ordusu komutanlarıyla yapılan dövüş sonrası Fujitora'nın bandajlandığı gibi. Daha fazlası mümkün değil.
 
Garp ve Roger birbirlerini ölümün kıyısına getirmişler ama ikisinde de ciddi bir yara izi yok. Kizaru ve diğer yeni yetme amirallerin bu ligdeki adamlara yüksek hasar atması çok olası gelmiyor bana. En fazla dövüş sonrası üç beş yara bandı ve bandaj takarlar. Tıpkı devrim ordusu komutanlarıyla yapılan dövüş sonrası Fujitora'nın bandajlandığı gibi. Daha fazlası mümkün değil.
Yara almadıklarını nereden çıkardın cane? Yara almış iyileşmişlerdir. Luffyde de kaidodan yara izi kalmadı mesela ama akainudan kaldı ne diyelim kaido mu yetersizdi?
İçindeki Amiral fanını çıkartmışsın.
Bilhassa Akainu ve sengokuya karşı pek iyi duygularım yok ondan öyle gelmiştir de amiraller küçümsenecek adamlar değiller.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık