Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Yani kabul edin, mangada görülmeyen kan, adam kesme sahnelerini, Netflix bir korsan serisi olarak güzel işlemiş. Bire bir bekleyemez kimse öyle müthiş, muhteşem de demiyorum ama uyarlama sonuçta, bence gayet izlenir bir dizi olmuş. Op u hiç bilmesem izledikten sonra animeden başlardım izlemeye :D

tabi bazı karakterler eğreti durmuş ama ikinci sezon kesin gelir gözüyle bakıyorum.Darısı Croconun başına:oleyo2:
 
Atlamaları gereken detaylar başkaydı işte. Mesela ağzına kadar garp doldurmuşlar ama bunun yerine kendi hikayesinin de epey bir gideri vardı.
Luffy tünel tünel gezmiyordu. Baya baya rikayı kurtarıp sonra açık alanda zoroyu tayfaya çağırıyordu. Ada halkları bu tayfaya minnet duyuyorlar ve bu çarpık devlet yapısı insanlara hissettiriliyordu opta ama dizide yok. Yani bence böyle işlere girmeden de bu sürede hikayeyi işleyebilirlerdi. Üstelik baratieye arlongun gelmesi, köyün naminin olayını bilmiyormuş gibi davranması birkaç cümleyle ortaya konulacak şeylerdi. Nojiko bildiğin namiye saldırıyor la :(
Luffy macerasına kıyının efendisini yumruklayarak başlıyor. Bu herif çok büyük fiziksel güce sahip o anda bile ama dövüşürken sanırsın köyün yaşlı muhtarı dövüşüyor öyle çekmişler.

Bu daha havalı olur diye değiştirmişler çoğu şeyi yoksa masraf veya zorluk olacak şeyler değil bunlar. Ama daha iyi olmamış, haliyle de biraz tadı kaçıyor aslını bilince.
Luffy baştan o kadar güçlüydü ki adam vura vura gidecek herhalde diye hissettirmisti. Crocodile ilk ciddi şok olmustu mesela. İlk defa Luffy kendinden güçlü bir düşmanla karşılaştı dedirtmişti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık