Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 145 68.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 68 31.9%

  • Kullanılan toplam oy
    213
Alabasta temasından dolayı kötü sürprizlere hazır olmak lazım. Güzel bir kadın olması yeterli. Renkli saç işine de bulaşmazlar umarım. Özellikle esmer/siyahi kadında çok kötü durur.



Bu sezon o konuda umut verdi bana biraz. CGI ile zor olmaz. Bir modelleme yapıp mimiklerini canlandırması için bir çocuk seçerler olur biter. Makyaj şu bu çok kötü olur.
Birkaç yorumda Detective Pikachu gibi olur demişler ama fazlaca maliyet tutmaz mı yine de?🤔

İdam zamanını diyorsan 1. bölümü izlerken yazmıştım ben sarışın, yelekli çocuk var muhtemelen Smoker eğer öyleyse en azından siyahi olmaz vs. diye
Dizinin son bölümünün final sahnesinde de çıkıyor dumanlar arasında 1-2 saniye beliriyor sırttan görüntü ile ama yüzü görünmüyor tabi.
 
Son düzenleme:
Birkaç yorumda Detective Pikachu gibi olur demişler ama fazlaca maliyet tutmaz mı yine de?🤔



Dizinin son bölümünün final sahnesinde de çıkıyor dumanlar arasında 1-2 saniye beliriyor sırttan görüntü ile ama yüzü görünmüyor tabi.
Ben Pikachu'dan uyarlama halini atmıştım da yapacak bir şey yok ana karakterlerden biri özenmek zorundalar zaten en çok oyuncak vs. getirisi olacak karakter. Deyim yerindeyse "forma satışından parası çıkar" : P

Smoker en sonda belli oluyor da ilk bölümü izlerken çocuk hali var. Son sahneye kadar emin olamıyorsun sadece. Umarım cüsseli karizma bir adam yaparlar. Son sahnede kullanılan figüran bana çok cılız geldi.
 
Son düzenleme:
1,5 bölüm izledim ve şimdilik tatmin olmadığımı söyleyebilirim. Oyuncular kasılıyor gibi geldi. Garp'ın aşırı ciddi olması dışında sıkıntısı yok, Luffy daha çocuksu olmalıydı, Zoro aşırı kasıntı, Nami robot gibi, Morgan'ın çenesindeki metali süs niyetine koymuşlar gibi konuşurken doğru düzgün oynamıyor bile, Shanks'ın kol kaybedişi ve haki salışı trışka ve ta en başta Roger idamı çok yüzeysel ve hikayenin bağlamından kopartılmış şekilde yansıtılmış. Türkçe dublaj kulağımı tırmaladı ve japonca dublaj seçeneği çıkmıyor nedense. Sezonu tamamlayabilirsem iyi. Usopp'un hatrına izlemeye devam 1 bölüm daha.
 
Bugün 8 bölümü de bitirdim, karakterlerin kişiliklerindeki ve senaryodaki farklılıkları geçtim, artık onlara takılmıyorum, alternatif bir One Piece uyarlaması olduğunu kabul ettim. En çok canımı sıkan şey East Blue'nun en çarpıcı ve güzel sahnelerini geçiştirmeleri oldu. Lucky Roo'nun elinden serinin ilk cinayeti, Sanji'nin Zeff'e vedası, Zoro'nun Luffy'e ilk kez kaptan dediği an vs. vs. Bunlar kesinlikle çekilmesi zor sahneler değil, yani bahanesi bütçe sıkıntısı falan da olamaz. Gerçekten merak ettim bu tercihlerin sebebini.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık