Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane o ki @İtachi_27 hala bir yerlerde Luffy’nin tepki verdiği adamı bekliyormuş diyorlar.
Kskskskskstsk bu güzeldi. Özlettin kendini, hoş geldin.

Konuya gelirsek sen bu seriyi bunca zaman takip etmiş birisin. Bir önceki bölümdeki dehşete düşmüş Luffy ile bir sonraki bölümde Kizaru'ya tekmeyle abanan Luffy aynı kişi. Burada asalak Oda'nın sırf ara öncesi fanların heyecanını diri tutmak için yaptığı bir hareket olduğunu anlıyoruz. Bu çocuk seri boyunca kimlerle karşı karşıya geldi.

Amirallerin hepsini karşıladı ve hiçbirine karşı bir korku duymadı. Sadece Sabaody arcında Kizaru karşısında tayfası için endişe etti. Buradaki endişesi yine tayfası içindi. Yonkou'lardan korkmadı, Shichibukai'lerden korkmadı. Buggy idam ederken bile gülümsüyordu. Luffy'yi hiç bir düşman korkutamaz. Luffy sadece sevdiklerinin zarar görmesinden korkar.

Hazır zoro lucciye tutulmuşken bırak dövüşsün. Jay garcia savaş meydanına inince lufye arkadan haince bir saldırı yapar. Bi anda sanji çıkagelir saldırıyı durdurur daha sonra garcia vs lufy, sanji vs kizaru 😂
Bunun yaşanması durumu da söz konusu ama Sanji eline o baloncuk silahını aldıysa birilerini daha o baloncuğa hapsetmesi muhtemeldir.

Ayrıca Zoro ve Sanji'nin bir amirali tuttuğunu görmek istiyorum. Sırf amiral lobisinin ağlayışını görmek için bu mücadelenin olmasını istiyorum.
Kuma nereye geliyordu? Benim hatırladığım en son kendini Kızıl hata uçurmuş tırmanıyordu.
Sabaody arcında yaşanan olayın bir benzeri yaşanıyor. O zamanda tayfayı araya kıstıran Kizaru, Sentomaru, Pacifista'lar ve Kuma bu arc yine işleniyor.

Muhtemelen Red Line'yi aşıp savaşa müdahil olacak ve ölmeden önce hem tayfa için hem de kızı için büyük bir şeylere imza atacak.
 
Evet hep melez modda savaştı base Luffy ile ve defalarca base Luffy'i yendi hatta Base Luffy'i ÖLDÜRDÜ ve yerine Nika geçti.
Defalarca dediğin 2 kere. Sondakinde öldürmek için araya CP0 girdi. Kafasını tepside sundu. Bildiğin başa baş savaştı Luffy uzun bir süre. Kaido ki kendisi bile diyor bunu başa baş savaş yapmadım böylesine uzun zamandır diye. Rahat yenmiş gibi söylüyonuz. Dövüşün başlarında Luffy zaten bu elemandan güçsüz. Son dövüşü ise uzun sürüyor.

Nika mika diyonuz karşıdaki de aşağı kalır yanı yok Mistik Ejderha Zoanı. Sanki solucan meyvesiyle savaşıyormuş gibi tepkiler.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık