Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
İlk defa one piece tarzı izleyen birisi için güzel bir dizi olmuş ama böyle korsanlarla denizlerle alakalı diye izleyecek için hayal kırıklığıdır.
Bu forumdakiler için ise zaten pek bir beklentiye girmedikleri için değişen kısımlar haricinde aşırı derecede göze batan bir şey yoktur. Çok fazla atlanan sahne ve karakter var. Jango yok ya. Nasıl olmaz. neyse tahminimden ve beklentimden iyi ama dil seçimini bir türlü yapamadım sanırım ingilizce devam edeceğiz. Türkçesi de fena değildi yine de. Büyük ihtimal bunu izleyeceğim. amazonun güç yüzükleri gibi bir fiyaskoya dönüşmez umarım. Az görünen bütün karakterleri tıraşlıyorlar ama yine de foxy olacak çünkü aranıyor posteri vardı o güzel haber.

Buna yeni başlayanlar büyük ihtimal çok gıcık olacaklar ileride çünkü bir ciddileşip ondan hemen sonra sürekli cıvıtması seyirciyi rahatsız edecektir bence.
 
5.bölümü bitirdim az önce bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama animenin verdiği duygu çok daha iyi buradan onu alamıyorum. çok suni geliyor.
Orası kesin öyle. Hem çok yüzeyel geçiyor konu hem de hızlı. Ayreten animedeki serbestlik de yok burada ve karakterlerib duygu dışa vurumları da. Benim beklentim aşırı derecede az olduğundan herhalde iyi buldum
 
Bir çok sahne ne gereği var dedirtti. Mesela Garp ve Zeff'in yemek yemeleri.. Garp'la, Zeff'in bir mazisi varda biz bilmiyoruz? Sonra Garp'ın, Mihawk'ı araması..Arlong'un, Baratie'ye gelmesi falan bir sürü saçmalık var. Akışa bu kadar çok müdahale edilmemeliydi.

Karakterler çok zayıf ne yazık ki.. Hele Zoro ve Luffy'nin zerre alakaları yok. İlk bölüm için dediğim Zoro taşıyor lafını da geri alıyorum. Mr7'ı ortadan bölünce en azından aksiyon namına birşeyler görürüz sanmıştım. Shanks'in tayfayı her gördüğümde gülme krizine girdim. Bu saçma tiplemelerle eğlenmeye çalıştım başka yapılacak bir şey yoktu..

Tamam anladık live action bir şeyler ekleyeceksin ama eklediğin şey One Piece olsun kardeşim. One Piece'le uzaktan yakından alakası yok..
 
Sham ne ara kız oldu ? 😆
5 bölüm izledim, yani fanı olduğumuz için izleriz, onun dışında atladıkları çok şey olduğu için hızlı geçişler oluyor.
Bazı geçişler de fena değil aslında, hakkını vermek lazım.

Karakterler içinse; Zoro’yu oynayan kişi iyi, Luffy’ide ok ama diğerleri tam karaktere bürünmemişler.

He bi de Coby neden sürekli şaşkın ve gözlerini sonuna kadar açarak geziyor sürekli 😆
 
Valla kızıl ejder Shanks ve tayfasının tipini görünce Aramaki'den şüphelendim. Adamın tipi tam o tayfaya uygun. Denizcilere sızmış bir ajan olabilir. Wano olayları da tiyatroymuş yani. :D
 
Valla kızıl ejder Shanks ve tayfasının tipini görünce Aramaki'den şüphelendim. Adamın tipi tam o tayfaya uygun. Denizcilere sızmış bir ajan olabilir. Wano olayları da tiyatroymuş yani. :D
Yunana itelenin op versiyonu mu bu? :oops:
Çok fazla Garp var dizide tek şikayetim o. Mangadaki mizacı ile de pek alakası yok. Depresyonda mı yoksa PTSD mi yaşıyor anlamadım. Bölüm süresini uzatmak için her yere eklemişler gibi hissettiriyor.
Şuşuyu es geçmeleri çok ayıptı. Geri kalan bir yana bu affedilemez :artiz:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık