Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 66.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 76 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    227
Ablamın tutkusuna bak, sanırsın 25 yıldır One Piece izliyor. Sevindim ama Zoro'nun müzik aletleri ne alakaymış ya? :D Dediğin gibi shamisen, koto falan olsaydı daha güzel olurdu. :/
Asya müzikleri için uygun ama işte Japon havası vermez. Mistik kılıçlara uygun şu bu demiş. Mr. 7 dövüşünde sanırım sızan kötü görüntülerin birinde alttan bir müzik geliyordu duyabildiğim kadarıyla güzeldi.
 
Fragman güzel duruyor da, Garp'ı neden bu kadar erken gösterdiler onu anlamış değilim.
One Piece'in her saga birbirini tekrar eden senaryosunu sezon sezon olduğu gibi yansıtmak pek iyi bir fikir olmaz bence. Düşünsene Skypea ve Thriller Bark'e birer sezon veriliyor. Ana konuyla birkaç gönderme hariç bağlantısı yok, bayar milleti.

Bu yüzden ben senaryoyu daha lineer hale sokacaklarını düşünüyorum. Ana seride olan arclar gene olur ama bunun yanında ana konuyla bağlantılı daha başka işler de işlenir.

Bunu yapmanın en iyi yolu da serinin geneli için önemli karakterleri daha fazla kullanmak. Dizi devam ederse muhtemelen Shanks, Karasakal, Mihawk, Dragon gibi karakterleri mangada gördüğümüzden daha sık ve daha fazla işin içinde görürüz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık