Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shiryuu ve Beckman hariç tüm sağkolları alır Lucci. Zoro bu dövüşte geçer onu.
Yav arkadaş ne abarttılar şu komutanları.Komutan dediğimiz adamlar şu anki seviyelerin çok gerisindeler.Buggylerin koyduğu ödülde 1 milyarlık denizci var ve amiral adayı bile değil.Jack kadar güçlü yani bu adam.Lucci ödül alsa bunları ikiye katlamaz mı şimdi ? Sizin dediğiniz denizcilerin gücü olayı doğruymuş.Amiraller toplayınca iki imparator etmekle kalmaz denizciler koramiral ve rütbelerle beraber toplam 2 imparator tayfası edermiş.
 
kizaru geldi diye adamdan saymasa başlamış kendini bizim kedi oğlan.

neyse, onu bunu boş verin de doll'de ne bacak var be bilader. hayran kalmamak mümkün değil bu kadına.
 
Aga diyaloğu şimdi okudum. Cipher Pol kadar k*çı kalkık rezil mallar yetiştiren başka bir oluşum yok. Who's Who, Yamatoyu yakalarsa Komutanlara dalıp birinin yerine geçebileceği için sırıtıyordu. Kelepçeli bile Yamato'yu alt edemez hadi şansa bala yakaladı. Komutanlara meydana okusa Jack bile ezer geçer bu çöpü. Bir de bu ezik Kata yenmiş Luffy'e yanında Kid, Zoro ve Killer varken veletler çekiyordu. Yahu sen ömrünü versen o 4lünün en zayıfının çatıda yaptığı şovu yapamazsın.

Şimdi en güçlü İmparatoru alt etmiş adam geliyor. Tayfasında 1 Milyarı aşan ödülü olan 3 kişi var. Çapsız çöp Lucci geliyor. Kizaru'yla sizi yok ederiz diyor. Yav sen kim köpeksin ya. Luffy düz yumruk attı kutsal ejderine kavuştun. Şu seri ne kadar ilerlerse ilerlesin bizim tayfadan kimse korkmuyor herkes üstten üstte konuşuyor ya o panelleri yırtıp, çiğneyip mideye indiresim geliyor aşırı tilt edici.

Lucci sevimsiz de olsa tasarımını en iyi bulduğum 3 kötüden biriydi şuan karakter eksilere oynuyor içi boş artistlik yığını
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık