Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunlar ter mi?
Ayrıca bölüm sonunda Vegaforce arkasında dikilen kim?



Kizaru o tekmeden sonra geriye savrulup geride mi kaldı acaba. Luffy önünde değil çünkü.
 
Koramiral aksiyonu görmek güzel oldu. Nedense herkes adamları bütün yonko komutanlarından aşağıda görüyor. Amiral adayı değilsen tobiroppa altı eziksin muamelesi çekiliyor ama Jack Queen falan denizci olsa bir yerlerini de yırtsalar amiral adayı olamazlardı, maks koramiral olurdu seviyeleri.
 
Kaido'dan sonra kizaru yetersiz luffy'e. Yonkou indiriyorsun sonra lucci çöpü, kizaru falan, hakaret ediyor oda luffy'e bildigin. Ne bileyim Sanji ve zoro falan olmaliydi. Yok satürn. Yonkou veya Im, alt seviye kurtarmaz. Bir ihtimal akainu o da tam degil güçlenmistir 2 yilda diyerekten. Gerisi biraz luffy'i ezmek gibi birsey. Olay örgüsü garip ilerliyor wano'dan beri.

Tamam kizaru'yu ezebilir luffy veya kizaru topuk yapabilir, satürn falan çizer oda, tayfa adadan da gidebilir ancak denk güçlerle olsun dimi.
 
Lucci'nin King'den üstün bir yanı yoktur. Zoro'nun şov yapması gerekiyor.
Meyve uyandırması yada silahlanma hakisini basıp Zoro nun kılıcını düz ayak ile durdurmak dışında üstün bir yanı yok mudur yani? Ben Zoro cu değilim ama King çöpü ile Lucci arasında baya fark var Lucci Kingden güçlü . Zoro Kingde gereksiz zorlandı oda yaralı olduğu ve zaman kısıtı olduğu içindi. Kral haki kullanmayıda çözmeye çalışıyordu. Zoro savundurtuyorsunuz bana abi
 
Sentomaruya üzüldüm . Kizarunun zalim yönü hep ağır basıyor . Çok soğukkanlı . Zettoyu da böyle indirmişti .

Ama sanırım artık kendisi için iyi şeyler olmayacak . Başka karakter olsa Kizaruya yine basardım parayı da Nika olmaz ağa . Bu Nika çok absürt güç, karşısında durulmuyor ..
Reis uyanış açacak daha :)
İşte o zaman Nika'nın geleceği hal bu olacak :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık